Гръцката банда KOZA MOSTRA гостува в София на 22 март

11 яну 2017, 18:09 ч. 559 / 5 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

"Music Grand Events" с удоволствие Ви представя в София, на 22 март 2017 г. в зала "Универсиада" от 20.00 часа, двучасов концерт на музикалната група Koza Mostra, станали изключително популярни и търсени от публиката в последните няколко години.

Koza Mostra се създава през 2012г. от Илиас Козас. За да убедят публиката, че всичко е възможно, те се включват в песенния конкурс Евровизия през 2013 с култовото парче "Alcohol is free". Заедно с Агатон Иаковидес (един от най-известните изпълнители на „ребетико"). Групата печели националния конкурс и се класира на шесто място на финала на конкурса в Малмьо, Швеция. Те стават една от най-любимите банди от Евровизия.

Гръцките фурии от Koza Mostra ще отвеят с лудата си енергия от здрави жици, тромпети и онова южняшко звучене, което винаги напомня на Гърция. С неповторимия си стил, смесица между ска, балкански ритми, рок, пънк и гръцкия традиционен стил ребетико, Koza Mostra са сензация както в Гърция, така и в Европа.

Koza Mostra в момента се подготвя да пусне новия си сингъл "Giorti", докато работи върху втория си албум.

Билети в мрежата на Eventim.bg [поръчай онлайн] и партньорската мрежа.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Елена Кучкова 12.01.2017 13:17:58 отговори + 0 0
Балкански ритми с рок малко не ми се връзват, но може да звучи интересно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 12.01.2017 00:29:10 отговори + 2 1
Много по-нормална цена на билетите от Hladno Pivo, ето че могло! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".