Graham Bonnet внася повече яснота покрай ситуацията с ALCATRAZZ

8 дек 2020, 15:31 ч. 978 / 7 5
пред./следв.

   Наскоро стана ясно, че Graham Bonnet и останалите членове на ALCATRAZZ се разделят. Двете страни разкриват, че всяка една от тях ще поеме по свой път с различна версия на американската хард рок банда.

   Вчера Graham Bonnet излезе с изказване относно създалата се ситуация, внасяйки повече яснота около мотивите си да продължи напред с други музиканти. По-долу може да прочетете цялото му изявление.
  

Здравейте! След публикуването на предишния ми пост получих доста запитвания, изразяващи чувство на неяснота, относно ситуацията с групата, та реших вместо да отговарям на всеки отделно, да ви пиша тук.

Когато мениджърът ми напусна през юни, попитах бандата дали биха желали да правим концерти в подкрепа на новия ни албум. Всички ме информираха, че биха се интересували от концерти само ако старият ми мениджър участва. Никой не е бил "уволнен", всеки просто си пое по пътя. Тъй като това беше знак за край на тази версия на ALCATRAZZ, започнах да търся нови хора, които биха желали да свирят с мен. И друг път съм свирил с различни версии на групата, но сега, за пръв път си партнирах с оригинални членове и за пръв път използвах името ALCATRAZZ.

Мениджърът ми ме отстрани от Facebook страницата на Graham Bonnet and Alcatrazz в деня, в който напусна. По този начин ме лиши от възможността да ви кажа какво точно се случи. Това се промени едва наскоро, когато успях да си върна страницата.

Първото неразбирателство се появи, когато съобщих, че Graham Bonnett and Alcatrazz вече нямат общо с "Giles Lavery Management". Когато казах това, не визирах текущия състав на групата. Те вече ме бяха информирали, че биха изнасяли концерти само ако работим с бившия си мениджър. За мен това означаваше, че те напускат бандата. Говорих единствено за новата ми версия на ALCATRAZZ.

Нямам планове да се отказвам от името и очаквам същото от тях. Този филм вече сме го гледали... Групи се разделят и на тяхно място се появяват две нови версии. Това не ме притеснява. В миналото заедно с Doogie сме изнасяли концерти в MICHAEL SCHENKER FEST. Той е мой добър приятел и страхотен изпълнител. Смятам, че на този свят не същестува такова нещо като твърде много музика.

Хората са свободни да слушат едната, другата или и двете версии на ALCATRAZZ. Нямам намерение да се карам за едно име. Предпочитам просто да правя музика.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 9.12.2020 11:43:29 отговори + 5 0
Наборчето е чук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 9.12.2020 17:04:44 + 5 0
Кире, ти си истинки ветеран значи, евала, че не си се отказал да слушаш любимата музика. И на Греъм Бонъм евала, и за това, което казва, и за нещата, които прави. Рокмузикантите, винаги съм го казвал, са пример за това как човек може да остарява красиво, като до последния си дъх твори и остава зает с призванието си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 9.12.2020 09:34:37 отговори + 1 16
Мисля, че тези 80 тарски old farts вече увяхнаха и останаха в миналото. XXI век е, има нова музика и всичко е променено. Да си останат в миналото! Не актуални са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

20век 9.12.2020 10:31:31 + 13 1
То една музика в 21 век и толкова актуална и ,,свежа,, че след няколко дни едва ли някой я помни , но явно само такива ,,компентентни,,като теб я разбират и т.н........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 8.12.2020 17:05:08 отговори + 14 0
Винаги е бил мъжкар. Евала на Бонет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".