Вижте новия видеоклип на NO MORE MANY MORE "Винаги свободен"

8 дек 2020, 11:10 ч. 731 / 4 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

„Винаги свободен“ е шестият официален сингъл, който излиза от втория албум на No More Many More „Не и този път“. Премиерата на видеоклипа е на 8/12 в 11:00 в YouTube канала на No More Many More.

Видеото към „Винаги свободен“ събира в малко повече от 4 минути ключови моменти от емоционалния финал на една предизвикателна година. Автентичните концертни кадри са от последния лайв на бандата, промоция на новия албум в столичен клуб, който се оказа и последният концерт на 2020. Заснети са от АmpsOnAir и монтирани от Росица Николова – Chewbacca. Видеото е и директен реверанс към феновете на групата, подкрепили ги през сложния за артистите период на социална изолация и липса на активна концертна дейност. Песента „Винаги свободен“, с текст на Методи Кръстев, е за криворазбраната свобода и повърхностното консуматорсвто, което измества смислените ценности в обществото.

Aлбумът “Не и този път” се продава в дигитален формат в Bandcamp, а дискове и официален мърчандайз на бандата могат да се поръчат на официалната Facebook страница на No More Many More.

No More Many More вече започнаха работа по третия си албум, който предстои да излезе през следващата година. Още за групата може да намерите във всички познати музикални и видео платформи.

 

 

още за:

No More Many More


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Markoni 9.12.2020 10:10:43 отговори + 3 1
Много добра група и хубаво парче. Направиха ми страшно добро впечатление на концерта на Орлов мост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 9.12.2020 10:28:15 + 0 5
Нито една от групите на концерта на Орлов мост не е добра. Нали трябваше да свали властта този концерт? Свали ли властта? Не. Значи не са добри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The nothing 9.12.2020 06:40:04 отговори + 3 5
щях да си повърна в устата. Предупреждавайте да не сме закусвали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 9.12.2020 09:20:36 + 3 4
И при мен същата реакция Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 9.12.2020 09:48:43 + 3 1
Две-три сносни групи има в България, вие и тях ще ги оклепате .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".