GRAVE DIGGER издават албума "Symbol of Eternity" през август

6 май 2022, 18:42 ч. 912 / 4 2
пред./следв.

   Германските хеви метъл ветерани GRAVE DIGGER определиха "Symbol of Eternity" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 26 август чрез "Napalm Records" на CD, винил, дигитално и като специален бокс-сет. Продуценти са вокалистът на бандата Chris Boltendahl и китаристът Axel Ritt.

   Както и "Knights of the Cross" (1998), тематиката на диска е свързана с Кръстоносните походи и историите за рицарите тамплиери. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на предстоящата творба:

01. The Siege of Akkon
02. Battle Cry
03. Hell is my Purgatory
04. King of the Kings
05. Symbol of Eternity
06. Saladin
07. Nights of Jerusalem
08. Heart of a Warrior
09. Grace of God
10. Sky of Swords
11. Holy Warfare
12. The Last Crusade
13. Hellas Hellas

  GRAVE DIGGER ще гостуват в България в рамките на "Wolf Fest - Вълчата пътека" в Челопеч на 8-9 юли (поръчай билет онлайн).

 

още за:

Grave Digger


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ghjxg 6.05.2022 21:43:25 отговори + 0 1
ще го има ли изобщо........... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 7.05.2022 08:26:35 + 1 0
Ще го има. Нейпалм са сериозен лейбъл и кажат ли, че ще издадат нещо - издават го. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".