Китаристът и основател на LORDI Amen-Ra напуска групата

7 май 2022, 07:42 ч. 1060 / 15 3
пред./следв.

   Китаристът и един от основателите на финландската "монстър метъл" банда LORDI Amen-Ra (познат и като Amen) съобщи, че напуска групата.

   49-годишният музикант, чието истинко име е Jussi Sydanmaa, обяви решението си в социалните мрежи. Той казва и че "Това е краят". Струнникът коментира, че е прекарал половината си живот с бандата, че е мислел, че такъв момент никога няма да настъпи и че нищо от приятните му спомени е нямало да бъде същото без феновете. Sydanmaa благодари и на хората от екипа на групата, мениджърите, лейбълите, производителите на музикални инструменти и "не на последно място" - на всички останали членове на LORDI, бивши и настоящи.

   Amen-Ra допълва и че освен тъга чувства и облекчение. В момента той не знае какво ще му донесе бъдещето, така че предстоящите му планове тепърва ще се оформят.

   През ноември 2019 г. китаристът издаде първия си самостоятелен сингъл чрез проекта AMEN-RA'S DYNASTY.

  Предстои LORDI да анонсират заместник на напусналия си колега. У нас ги очакваме за нов концерт в София на 8 октомври.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal Pro 7.05.2022 08:15:13 отговори + 4 2
Lordi вече нямат смисъл за слушане! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Pro 7.05.2022 08:15:39 + 2 4
И гледане Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 7.05.2022 16:11:26 + 6 0
Че ако на новия дадат същия костюм как ще ги различиш на гледане? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".