GRAVITY CO., УИКЕДА, PANICAN WHYASKER и др. със серия от концерти по празниците

22 дек 2010, 19:12 ч. 311 / 5 0
пред./следв.
Стабилна концертна офанзива готвят по празниците част от най-известните поп-рок и алтърнатив групи в България. Серията от общо 16 събития е осъществена със съдействието на "Строежа" и ще се случи в цели 9 града - Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Габрово, Шумен, Плевен, Велико Търново и София. Основни действащи лица са GRAVITY CO., ОСТАВА, УИКЕДА, ПИФ, ДЖАНГО ЗЕ, THE POMORIANS и PANICAN WHYASKER. GRAVITY CO. все още са в началото на клубното си турне, от което остават цели 7 дати - най-близката още тази вечер в клуб Алкохол - Пловдив. Следват - Сливен, Габрово, Бургас, Шумен, Велико Търново и Плевен. P.I.F., също още тази вечер - 22 декември, са поканени като специални гости на старозагорския клуб "Il Mondo", който празнува рожден ден. ОСТАВА се отчитат с три дати - 23-и в Бургас, 27-и в Габрово и 30-и в София. Също на 23 декември, но в Пловдив, УИКЕДА правят първото си гостуване под Тепетата от лятото насам. ДЖАНГО ЗЕ пък ще отпразнуват Коледа в клуб "Bizarre" – Бургас – 25 декември. Традиционното вече "Alternative / Extreme Party" в клуб "Тангра" (Сливен) тази година ще се проведе на 27 декември с абсолютната смесица от стилове, представена като Stroeja DJ Set. THE POMORIANS ще прекосят за пореден път България за акустичен лайв на 29-и в столичния клуб "Coda". PANICAN WHYASKER и УИКЕДА ще завършат подобаващо годината, посрещайки мощно Новата 2011-а с общ концерт в клуб "Строежа" - 31 декември. Ето списъка с точните дати, локации и участници:
22 декември - GRAVITY CO. - "Alcohol" - Пловдив
22 декември - P.I.F. - клуб "Il Mondo" - Стара Загора (вход свободен)
23 декември - GRAVITY CO. - клуб "Тангра" - Сливен
23 декември - ОСТАВА - клуб "Bizarre" - Бургас
23 декември - WICKEDA - клуб "Петното" - Пловдив
25 декември - GRAVITY CO. - клуб "Faces" - Габрово
25 декември - ДЖАНГО ЗЕ - клуб "Bizarre" - Бургас
26 декември - GRAVITY CO. - клуб "Bizarre" - Бургас
27 декември - GRAVITY CO. - клуб "Retro" - Шумен
27 декември - ОСТАВА - клуб "Faces" - Габрово
27 декември - Alternative / Extreme Night (Stroeja DJ Set) - клуб "Тангра" - Сливен
28 декември - GRAVITY CO. - "Galaxy Bowling" - Велико Търново
29 декември - GRAVITY CO. - "Galaxy Bowling" - Плевен
29 декември - THE POMORIANS - клуб "Coda" – София
30 декември – ОСТАВА – клуб "Coda" - София
31 декември - WICKEDA & PANICAN WHYASKER - клуб "Строежа" - София


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".