GREEN DAY издават нов албум през февруари, чуйте заглавната песен "Father of All..."

12 сеп 2019, 11:52 ч. 559 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Green day разкриват новия сингъл “Father of all…” от предстоящия албум “Father of all…”, който илиза на 7 февруари 2020 чрез Reprise/Warner Records

Турнето The Hella Mega tour за глобални стадиони, представен от Harley Davidson ще бъде с участието на Fall out boy и Weezer, но ще има и допълнителни соло дати за Европа и Азия

Rock and Roll Hall of Fame бандата, печелила 5 пъти награда Grammy, Green day, издаде най-новия си сингъл “Father Of All…”, който е водещ трак към предстоящия им на 7 февруари 2020 г. чрез Reprise/Warner Records студиен албум със същото име.

Рок иконите анонсираха, че се впускат в глобално турне по стадионите с Fall Out Boy и Weezer. The Hella Mega Tour , представен от Harley-Davidson, стартира на 13 юни в Париж и ще посети градове в Европа, Великобритания и Северна Америка. В допълнение на това, Green day ще представят серия солови изпълнения из Европа и Азия. Кликнете тук за още дати. Поръчайте предварително албума “Father Of All… “ тук. Слушайте сингълът “Father of All…” тук.

 

 

Формирана през 1986 в Бъркли, Калифорния, бандата е една от световно най-продаваните банди на всички времена с над 70 милиона глобално продадени записи и 10 билиона общо аудио-визуални стрийма. Пробивният им албум през 1994 г. “Dookie”, който продаде над 10 милиона копия и постигна диамантен статус, е широко известен с това, че популяризира и съживи мейнстрийм интереса в пънк рок жанра, излъчвайки толкова много #1 сингли, достатъчни за цяла кариера напред.
Entertainment Weekly наричат Green Day „Най-влиятелната банда на тяхното поколение”, докато Rolling Stone атестират „Green Day са вдъхновили много млади банди да стартират, отколкото който и да е друг артист от този жанр и това изглежда не се променя”.

През 2004 Green Day издават рок операта “American Idiot “, която привлече вниманието на нацията, продавайки повече от 7 милиона копия само в САЩ и печели наградата Grammy за Best Rock Album. Mojo твърдят: Това е вълнуващо нещо, типът запис, който задава нови параметри за това, на което е способна пънк рокендрол група през 21 век”. През 2010 г. адаптация на сцена на “American Idiot” дебютира на Broadway, добре приет от критици и публика.

 

още за:

Green Day


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".