GREEN DAY, Joan Jett, Lou Reed и др. влизат в Залата на славата на рокендрола

16 дек 2014, 19:11 ч. 298 / 5 2
пред./следв.

   Станаха ясни имената на групите и изпълнители, които ще бъдат въведени в Залата на славата на рокендрола на церемония на 18 април 2015 г. в Кливланд, Охайо. Това са GREEN DAY, Joan Jett, Lou ReedTHE PAUL BUTTERFIELD BLUES BAND, Stevie Ray Vaughan и Bill Withers. Барабанистът на THE BEATLES Ringo Starr ще получи специалната награда за Музикално отличие, R&B бандата 5 ROYALES - приз за Ранно влияние.

   Сред номинираните, които няма да намерят място в Залата, остават KRAFTWERK, NINE INCH NAILS, Sting и др. А докато редица легендарни и свръхвлиятелни банди, предимно от Европа, все още не са отличени с място в Залата, то GREEN DAY влизат възможно най-рано - точно 25 години след издаването на дебютния си албум.

 

Green Day



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Делон 17.12.2014 10:16:16 отговори + 3 0
Американски комплексарщини ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 17.12.2014 09:24:48 отговори + 3 0
Това с тази зала на славата е някаква пълна глупост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".