GREEN DAY представиха новото парче "Fire, Ready, Aim" по време на хокеен мач

10 окт 2019, 15:13 ч. 508 / 2 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След съобщаването за двугодишно партньорство с Националната хокейна лига, 5 пъти печелилата Grammy група Green Day пуска най-новия си трак "Fire, Ready, Aim" от техния предстоящ тринадесети студиен албум "Father Of All", който излиза на 7 февруари 2020 г. чрез Reprise/Warner Records. “Fire, Ready, Aim” е откриващата песен на Националната хокейна лига и снощната хокейна игра по NBCSN с първия мач между New Jersey Devils vs. Philadelphia Flyers. В допълнение на това, новата песен ще бъде включена към Националната хокейна лига по NBC през сезон 2019-20. Green Day също ще представят на Honda NHL All-Star Game в St. Louis на 25 януари (8 p.m. ET, NBC, Sportsnet, CBC, TVA Sports).
Гледайте изпълнението на Green Day по време на хокейния мач [по-долу]

 


Заглавният сингъл и трак от предстоящия албум на Green Day Father Of All е вече в Top 5 В Alternative и Rock Radio. Бандата представи енергичния си хит в шоуто Jimmy Kimmel Live! и Rolling Stone нарекоха участието им „ рок парче с бързо темпо, което показва как фронтмена Billie Joe Armstrong използва високия си регистър, за да се приземи на сладкия бряг на неговото разбиране за живота във водовъртеж от хаос и параноя”.

Билетите за глобалното The Hella Mega Tour, представено от Harley-Davidson с Fall Out Boy and Weezer са в продажба. Дати за турнето и билети намерете тук.

 

още за:

Green Day


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".