Група EX пускат нов сайт, търсят вокалистка

31 яну 2006, 08:06 ч. 194 / 4 2
пред./следв.
Група EX се завръщат в медийното пространстви с изцяло преработен уебсайт, достъпeн на адрес www.ex-bg.com. Страницата е изградена върху блог-система, и това прави възможен постоянния контакт на групата c нейните фенове. Друго ново нещо свързано с EX е обновения състав - групата най-накрая намери втори китарист в лицето на Емo, свирил преди това в ДЕФЕКТ и МАТАККА, паралелно с това на мястото на Александър Геров зад баса застава Бамби от О.Н. EX подготвят и скорошното си завръщане на сцена и момента са в процес на издирване на вокалистка, всички заинтересовани могат да се свържат с групата чрез новия им сайт или на следния e-mail - band@ex-bg.com.

още за:

Ex
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 1.02.2006 14:03:23 отговори + 0 0
Това е група "Екс", можеш да посетиш сайта им. А групата "Хикс" е съвсем друга такава ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grupa X 1.02.2006 13:21:14 отговори + 0 0
kvo e tova grupa eX????
samo grupa X !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".