Впечатляващ втори концерт на HELLOWEEN у нас

30 яну 2006, 11:05 ч. 405 / 7 50
пред./следв.
  След като слуховете за втори концерт на HELLOWEEN в България бродиха дълго преди да бъдат официално потвърдени, най-сетне дойде и дългоочакваната вечер на 29 януари. Около 20:40 ч. шоуто откриха PANTOMMIND, които свириха към половин час и освен парчета от "Shade of Fate" представиха на феновете няколко нови от предстоящия си албум.
   Приблизително в 21:45 ч. излязоха HELLOWEEN в състав Andi Deris, Michael Weikath, Sascha Gerstner, Dani Loeble и Marcuss Grosskopf. Дали заради предстоящото им DVD, или заради препълнената почти докрай зала (между 4000 и 5000 души), Andi и компания се раздадоха докрай - свириха повече от два часа, останаха верни на веселяшкия си стил на поведение, разиграваха скечове с надсвирване и забавни мимики (особено хер Weikath), непрестанно държаха контакт с публиката, а гласът на Andi не изневери нито миг. Наред с класиките "Keeper of the Seven Keys", "I Want Out", "Dr Stein", "Eagle Fly Fry", "Future World", "A Tale that Wasn't Right" прозвучаха и новите "King for 1000 Years", "Occasion Avenue", "Мrs. God", "Invisibe Man", "Hell Was Made in Heaven", "Mr. Torture", "Power" и "If I Could Fly" (която се оказа най-почитана сред малки и големи, защото цялата зала знаеше текста й). След двата биса групата се поклони и няколко пъти направи сърдечно признание в любов, което засвидетелства с хвърляне на много перца, палки и мънички червени дискове. Немската банда явно не е загубила своите стари фенове (въпреки не особено убедителното си представяне в Зимния дворец преди 2 години), но не спира да печели и нови, защото в деня преди концерта новият албум "Keeper of the Seven Keys part 3, the Legacy" беше изчерпан в района на площад "Славейков" и "Ориндж", а сред публиката присъстваха както девойки на 14-15 години, така и достолепни господа на 50-60.
   Озвучаването беше на ниво, влизането не беше сериозен проблем, дишането – също (за щастие залата беше проветрива). Гостите се бяха постарали за интериора – освен гигантските тикви вляво и вдясно на сцената, зад барабаните под надписа "Helloween" висеше голям транспарант с обложката на новия албум, както и още два отпред, а мистериозни ключопазители в червени роби стърчаха на сцената редом с групата.
   Според обещанието на HELLOWEEN наред с южноамериканската и японската българската публика също ще има възможността да се види в предстоящото DVD.

   Фотогалерия с над 50 снимки от паметната вечер можете да видите тук.


Коментари   (50)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Poison Girl 1.03.2006 02:22:59 отговори + 1 0
Концерта от където и да го погледнеш беше велик и размазващ! Който не е отишъл може само и единствено да съжалява! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

elvenpath 23.02.2006 02:57:06 отговори + 0 0
А някой знае ли кога ще си издадът това прословуто ДВД,че нямам търпение да видя как изглеждаме ние, българската публика на фона на тези от Япония и Бразилия? Благодаря! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Manson 21.02.2006 20:39:53 отговори + 0 0
наистина вълнуващо. не, незабравимо беше. макар и песните от третия кийпър да не носиха еуфория както класиките, те допълниха към цялата еуфория. браво на Дерис, тоя път се справи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дуя 9.02.2006 11:37:55 отговори + 0 0
Аз доодим втори път на HELLOWEEN.От Сърбия съм и че ви кажа да е бил ГОЛЯМ концерт. Това що че да излезне DVD
ot концерт в България - мога да кажам да е СУПЕР.
Поздрав от Сърбия
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rising_Force 3.02.2006 00:07:33 отговори + 0 0
Edinstveno me e qd, 4e gledah onq maznik Sascha vmesto Roland Grapow. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


nikson 2.02.2006 13:24:59 отговори + 0 0
A be Ivo,************* Vsi4ki vidiaha 4e,Helloween sa nai velikata Speed Metal grupa na vsi4ki vremena!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво. 2.02.2006 10:12:09 отговори + 0 0
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХ, имаше някога Walls of Jericho,ама това беше някога.Сега има само амортизирани, подскачащи зайци и анемични ключопазители))))))!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тед 1.02.2006 15:19:18 отговори + 0 0
това беше най якото нещо просто беше невероятно и не исках да свършва. дано дойдат пак ебати яката група. направо се разбихме поздрав за всички фенове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 1.02.2006 14:36:28 отговори + 0 0
Да, когато новината е с по-дълъг текст излиза грешка, с която все не ми остава време да се заема по-сериозно :-(

Всъщност, въпреки нея, коментарът се записва, така че ако ви се случи - не натискайте повече от веднъж бутона "Изпрати".

Иначе, дублираните коментари ги трием, не са голям проблем ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tiger 1.02.2006 14:26:17 отговори + 0 0
Извинявам се за многото коментари. Стана някаква грешка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.02.2006 14:18:39 отговори + 0 0
Corpse-там-каквото-беше, ти какво искаш от един концерт на една група? Да не бъдат изпети най-големите и хитове ли? Или какво?
Концертът беше перфектен, озвучаването беше на страхотно добро нивo, но не това е най-важното.
Най-важното е, че Helloween се раздадоха изцяло и публиката им отвърна със същото. Това беше концерт, който ще се помни още години наред.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bistra 1.02.2006 13:32:48 отговори + 0 0
Godrick мисля че се познаваме и от форума ако се не лъжа помня ника ти... както и да е концерта беше велик още ме тресе не мога да се съвзема цели три дена... по-голяма група от Хелоуин няма... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheDarkOne 1.02.2006 12:39:36 отговори + 0 0
Corpsefucking Art - а кво да свирят бе човек , имат 2 часа и трябва да изпеят всичко старо и ново за ДВДто , минаха от Кийпъра та чак до последния албум почти всичко което бележи някаква точка от историята... Мастър ъф дъ рингс не е лош албум и те трябваше да изпеят Perfect Jentleman , жалко че не го направиха , все пак го пишеше в сетлиста , а Better Than Raw не ми е от най любимите албуми на Helloween. Иначе концерта кърти и чупи отвсякъде , това бяха най-великите 2 часа в целия ми живот , сега остава само ДвДто да излезе и черешката ще кацне на сладоледа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Метъла 31.01.2006 21:24:54 отговори + 0 0
Grosskopf, кофти място си си избрал. Миналата година на Мегадет и аз бях там на трибуните и се чуваше отвратително. Озвучаването просто беше на ниво. Работя във фирма конкурент на жокер медия и мога да кажа че тия се справиха уникално добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MR.UNKNOWN 31.01.2006 20:50:08 отговори + 0 0
EEE NAI NAKRAQ DA 4UQ POLOJITELNI DUMI ZA HELLOWEEN,TO NE BQHA GLUPOSTI NO VIDQ SE 4E NQMAT ZABRAVQNE NALI?A DANI E NA NIVOTO NA ULI KUSCH KVO 6TE KAJETE? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Rumpy 31.01.2006 20:09:58 отговори + 0 0
Това беше саваршенно зглобен концерт-като за DVD То си е показателно вече 2-ри ден не се спираме да говорим за 29-ти mm/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 31.01.2006 19:29:43 отговори + 0 0
Така като ви чета и се чудя дали сме били на един и същ концерт)) Аз бях на трибуните, на 5-6ти ред, в средата. И се чуваше непоносимо зле. На моменти въобще се усещах преходите. Както и да е. Атмосферата наистина беше страхотна. Химията между банда и публика се получи отлично. Особено за втори концерт и то само година по-късно (не очаквах да се напълни толкова). А и доколкото забелязах повечето не бяха дошли заради песните от новия албум))) Що се отнася до плейлистата - тя се знаеше от както започна турнето с една-две въпросителни, тук ми се струва всеки трябва да се сърди на себе си, че не я е проучил)))
Относно ДВД-то и това, че е снимано на по-евтино... Къде точно тук е мястото за смущение?! High Live е сниман в Италия и Испания с 3 камери и изглежда ужасно. Тук казаха, че били 8, аз преброих 4, но може да не съм забелязал някоя. Също така на всички останали концерти от турнето досега публиката е била между 1500 и 2500 души. Ако изключим Южна Америка, това сигурно ще им е най-посетеният концерт. Освен това са решили да снимат на три места (континента), а Токио не е сред най-евтините дестинации.
В заключение - никога не съм смятал Helloween за добра група на живо, нищо, че започнах изобщо да слушам метъл след като чух за пръв I Want Out Live през далечната 1992ра, гледал съм им доста концерти и като сценично поведение никога не са ми харесвали, но след последното им представление това се промени в положителна насока. Но това може би не е толкова учудващо, като се има предвид, че след най-слабия албум в "ерата Дерис" извадиха най-добрия...
Поздрави
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

марков 31.01.2006 16:34:56 отговори + 0 0
супер здрав концерт. много хляб има още в тия момчета. определено беше по-добър от предишния. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digitron 31.01.2006 10:55:00 отговори + 0 0
Целият ми ентусиазъм относно записа на DVD в София се изпари, след като прочетох едно интервю на Michael Weikath, където той казва, че няма да го снимат в Германия, а някъде, където ще им излезе по евтинко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

torture killer 30.01.2006 23:48:38 отговори + 0 0
Ебати, само като ви слушам пак станах фен на Helloween :o) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


fire 30.01.2006 23:21:53 отговори + 0 0
Перфектен концерт!Направо нямам думи!Напълно съм съгласна със всичко казано до тук!Само с Corpsefucking Art не сам!Ти добре ли си?Листа беше възможно най-добрия!Изпълниха всички най-най-най добри песни и беше върховно!И ние дадохме всичко от себе си и направихме перфекна обстановка!За това българската публика е най-добрата!Дано има още такива размазващи концерти!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Метала 30.01.2006 22:13:41 отговори + 0 0
Няма такъв концерт! Велико...простичко и с една дума. Енергия, звук, осветление. Доста професионално направено от Жокер Медиа. Изпълниха почти всички песни които си заслужаваха да се чуят. За тези които са го изпуснали... жал ми е за тях. В България вече мога да кажа че са правени два велики концерта. Този на Металика в Пловдив и снощния. за първи път след 99г, подобно на друг фен изразил мнението си, се чувствах така. Без глас, без физически сили - но щастлив! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Godrick ( marto ) 30.01.2006 21:42:32 отговори + 0 0
поправка, оказаха се повече от 5000 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Godrick( marto ) 30.01.2006 21:40:45 отговори + 0 0
Леле, концерта беше абсолютно ненортмален, озвучаването просто беше върха,изпълнението на Хелоин ,просто няма такова пеене и свирене,чакането пред залата и после мръзненето в нея, общо около час и половина напълно си заслужаваше.Хелоин се представиха този път наистина блестящо, щях да умра от кеф наистина.А,да, чакахме доооста време отвън, защото се оказа,че има 3 вида билети и се влизашепрез различни входове, сега се сетете как повече от 1000 човекасе бутат за да влязат на различни входове.Както и да е.Като влязохме в залата не бяхме особено впечатлени от самата зала, все пак това бяха Хелоин, а сцената неподхождаше много на тях.Нямаше нищо особено, едни барабани и някви там глупости.Погряващата група небеше зле, някви нашенци,така и не им запомних името.След като изпяха 5-6 песни, цялата зала тръпнеше в очакване на Хелоин, докато разкарат всички атрибути и докато разглобят барабаните минаха около 40 минути,а аз си помислих ,че концерт няма да има, но дълбоко съм грешал.Прожекторите огаснаха,чуха се китари и това бяха те.Най-после прожекторите светнаха за да можем да ги аплодираме бурно.От двете страни на залата имаше две огромни тикви ,стил Хелоин, посредата на сцената имаше два манекена облечени ефектно.Групата изпя всичките 15 песни, залата беше доста полудяла.Аз за щастие се бях набул точно отпред, малко по-наляво от мястото,за което да седиш трябва или да си танк или да си дву-метров фрийк тежащ 200.Както и да е, концерта определено има с какво да се запомни, този път Жокер медия се бяха постарали ,звукът да поместваше органите ни
За тези,които не дойдоха, можете само да съжалявате

Ето няколко директно от телефона ми :
[url=http://i30.photobucket.com/albums/c320/burtonm/Helloween1.jpg]Helloween1[/url]
[url=http://i30.photobucket.com/albums/c320/burtonm/Helloween2.jpg]Helloween2[/url]
[url=http://i30.photobucket.com/albums/c320/burtonm/Helloween3.jpg]Helloween3[/url]
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doomhammer 30.01.2006 21:40:34 отговори + 0 0
концерта беше много добър, зарадва ме много, еуфорията долу в тълпата беше невероятна. Няма да е зле, а вече и обстоятелствата го позволяват, групи, които обичаме да идват в апогея на кариерата си, а не години по-късно. Като цяло съм много доволна...браво "момчета" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maverick 30.01.2006 21:08:29 отговори + 0 0
няма как да се опише такъв концерт. невероятен - големи благодарности към Helloween за това 4е ни зарадваха още един път ...и то по какъв начин само.
Така съм се 4увствал само на Металика 99г.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

iwkO 30.01.2006 20:46:58 отговори + 0 0
dosta dobur koncert mn mi xaresa bravo ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

REDRUM_M 30.01.2006 20:26:38 отговори + 0 0
takam as kakvo da kaja sled kato tova be6e purvata mi grupa i purviq i koncert be6e vuob6te moqpurvi hahahaha ne znam ostanah bes sili4ki ve4e ot v4era sum kato nqkakvo trup4e samo se vla4a koncertut be6e perfekten ima6e vsi4ko dekori vsi4ko be6e na 6 hum i ske4ovete si gi biva6e koga se e vidiqlo takova ne6to drugade bih popital zvuk otli4en setlist otli4en da ne govorim za muzikantite sigurno sa se podgotvqli mn vreme makar da ne e taka awe ne znam za men tova be6e nai dobroto ot vsi4ki koncerti na koito sum bil ai vsi4ki koito ne sa prisustvali neka im e gadno koga tolkova golqma banda e isbirala BG za DVD dano se gledame po skoro hum a za vsi4ki heituri mainata vi da mi qdadete zadnika hum po perfektne koncert nqma6e i na koito ne mu e haresal moje samo da si go nabuta otzad jivi i zdravi da sa vsi4ki metuli HELLOWEEN POWER FOREVER Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 30.01.2006 20:05:35 отговори + 0 0
Ne sam hodil,no imam 4uvstvoto 4e koncerta e bil perfekten otvsqkade.Jalko,4e ne slu6am Helloween ina4e 6tqh da sam mnogo dovolen,bravo...Dano i nqkoq tejka banda da napravi takav koncert tyka. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 30.01.2006 19:49:54 отговори + 0 0
Edinstvenoto koeto me e qd e 4e prosto imat ujasno mnooooogo gotini p[esni no ne gi napraviha. Ina4e koncerta be6e UNIKUM Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


митко 30.01.2006 19:21:29 отговори + 0 0
Само мога да кажа-уникално..невиждано,такъв концерт на любимата ми група не бях гледал!Колкото пъти идват в България, толкова стават все по-добри!Момчетата бяха в страхотна форма,раздадоха се докрай за своите верни български фенове!Но този концерт определено беше и удар по мутрите на всички онези злобари и сбъркани типове!Яжте си онези работи,ако ги имате!И не идвайте на концерт на HELLOWEEN!Без вас е страхотно,неописуемо!Велико начало на 2006г.,дано има още подобни титанични рок-концерти!HELLOWEEN FOREVER! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KeeperOfThe7Keys 30.01.2006 18:15:14 отговори + 0 0
Нямам думи ... концерта беше повече от добър , беше РАЗМАЗВАЩ(!) в преносен и пряк смисъл :] не знам как са били тия отзад , но нас на първия ред ни смазаха :]одавна не бях изпитвала такава болка в гръдния кош но болката е сладка когато знаеш какво си преживял там... заслужава си всяка синина , повярвайте ми тези които не се били могат само да съжаляват , а тези които кажат нещо отрицателно за концерта (освен "невероятно добрата" организация както винаги ;] и за жалост невъзможността концерта да е 5 часа хехе :Р) просто са мега заблудени еми това е , което исках да кажа... ще се гледаме на DVD-то )) m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 30.01.2006 18:08:29 отговори + 0 0
само да кажа на някой че те правят промоция на новия Keeper и естествено ще изсвирят повече парчета от старите албуми със това заглевие и не може да не изпълнят и концертните си парчето които изсвириха снощи.помислете малко а?и кое парче би заместил ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unknown keeper 30.01.2006 18:07:12 отговори + 0 0
И аз бях там, и аз куфях... Няма да повтарям възхищението си от звука и от цялото представяне на групата и от това, че свириха 2 часа и от това, че звучаха като в студио и от това, че изсвириха доста парчета от новия Keeper. Просто си заслужиха аплодисментите. Бих ги гледал пак с кеф в Каварна, ако ги поканят и ако дойдат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ABBATH_Veliki 30.01.2006 17:23:52 отговори + 0 0
S edna duma: VELIKO!!! nqmam dumi da opi6a vyzhi6tenieto si ot edna VELIKA grupa kato HELLOWEEN koito se razdadoha na max:}ANDI DERIS izpq si4ki pesni ot albumite, v koito ne e u4astval po potresava6t na4in:}Nqma drug kato nego!!!bqh na pyrviq red i 6te se gledam na DVD-to :p Minusi ot koncerta:kraino vreme e da napraqt mesta za da moje da si ostaqme paltata 6ot v Bulgaria "vse o6te" ima 4etiri sezona:} ; teq ot ticets.bg da si "opraqt"komputrite predi koncerta 6ot za malko da izpusna mqstoto si na pyrviq red:}
p.s. molq vis4ki koito ne sa slu6ali "Keeper Of The Seven Keys: The Legacy" da si go nabavqt vednaga 6toto e strahoten album - dostoen naslednik na pyrvite dve 4asti:}}}
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Smoke Bellew 30.01.2006 16:27:29 отговори + 0 0
Велик концерт! Както споменаха няколко колеги, звукът беше отличен, но организацията беше отвратителна. Сет-листът беше много, много добър (6 парчета от Keeper I & II).

I want out, to live my life and to be free.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corpsefucking Art 30.01.2006 16:10:46 отговори + 0 0
Повече на концерт на Хелоуин няма да отида!!! Много тъп плейлист както и миналия път. Иначе свиренето, звука и визията бяха на ниво. Тая група все едно няма албумите "Master Of The Rings" и "Better Than Raw". Свирят само изтърканите си шлагери. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 30.01.2006 14:48:19 отговори + 0 0
това преживяване няма равно ! който не дойде да гледа DVDто и да го е ЯД . невероятно беше от секаде . секи път си казвам ма тоя път ми е запоследно когата утивам на концерт без нещо за пиене - щех да се обеводна ! и много поздрави на майката на оня дебелак дето ми изрита чинийката от ръцете .Future World това е песента за която си струваше да остана без глас.на нея май най мноо виках!аиджи със здраве и догодина пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

thunderball_ 30.01.2006 14:30:04 отговори + 0 0
MNOGO MNOGO DOBAR NAI DOBRIA NA KOITO SAM PRISASTVAL I, SAS 6OU I NAI DOBRITE PESNI, IMA6E VSI4KO. ZVUKA V ZALA NIKADE NE E BIL PO DOBAR I BE6E 2 4ASA I OTGORE ISKAM PAK DA GO PREJIVEIA DANO IMAME KASMET I S TRETI TAKAV KONCERT. HEPPY,HEPPY HELLOWEEN,HELLOWEEN,HELLOWEEN. HEPPY,HEPPY HELLOWEEN OOOOEEEEEOOOOO........... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OH! 30.01.2006 14:23:47 отговори + 0 0
Ми...невероятна вечер! Отнесохани! Още нямам глас от толкова викание и пеяние. Направо...думи нямам! Класика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nicky 30.01.2006 12:24:28 отговори + 0 0
Napravo ni razbiha veliko shou iznesoha kvo da si govorim pove4e Helloween sa si Helloween!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TUMNASIANKA 30.01.2006 12:22:26 отговори + 0 0
nQMA SUMNENIE!aDSKI DOBUR KONCERT!mNOGO PO-DOBYR OT PREDI6NIQT!hELLOWEEN SE RAZDADOHA MAKSIMALNO, A I NIE IM OTVURNAHME SUS SU6TOTO!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 30.01.2006 12:03:35 отговори + 0 0
Koncertyt be6e udivitelno dobyr, a zvukyt be moje bi nai-4istiqt, koito sym 4uval na jivo 6ou v bg. Edinstvente mi leki kritiki otnovo sa kym organizaciqta - ami pri obqven na4alen 4as 20:00 da ni pusnat v 20:20, a support bandata da startira v 20:40... Ne sym syglasen 4e vlizaneto be6e bezproblemno i vseki, koito se e blyskal s men v prednite redici, 6te go potvyrdi. Tova oba4e sa beli kahyri kogato znae6 4e samo sled malko 6te byde6 bukvalno razmazan ot kef. A i s malko pove4e kysmet 6te se gledam na DVD! Happy, Happy Helloween!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bard 30.01.2006 11:58:05 отговори + 0 0
наистина вълнуващо. не, незабравимо беше. макар и песните от третия кийпър да не носиха еуфория както класиките, те допълниха към цялата еуфория. браво на Дерис, тоя път се справи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

avifff 30.01.2006 11:47:45 отговори + 0 0
Добре бе, Каландорчо, от I could Fly и Mr. Torture до Еagle Fly Free има дванайсетина и повече години разлика, бе. Виж, за Power - тя посредата по-скоро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 30.01.2006 11:40:19 отговори + 0 0
Прав си за "интериор" и "декор", но така става в бързината, текстът беше написан в съкратени срокове, мина само една бегла редакция и е възможно да не са използвани най-подходящите думи :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 30.01.2006 11:33:55 отговори + 0 0
Невероятен концерт. Много, много добре. Това беше концерт от класа наистина. Малко коментар към статията. "Power", "If I could Fly" и "Mr. Torture" далеч не са толкова нови песни, макар да са нови в сравнение с първия Keeper. И по подходящо е да се използва "декор" вместо "интериор". Не се заяждам. Просто конструктивна критика малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KokalBokal 30.01.2006 11:32:11 отговори + 0 0
Концерта наистина беше много добър ! Който не е бил там трябва да съжалява !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

emperor 30.01.2006 11:24:52 отговори + 0 0
Много, много добър концерт!!!
По дяволите най-добрият на който съм присъствал по нашите земи. Перфектна публика, перфектно изпълнение, перфектно озвучаване. Pantommind бяха на ниво въпреки че настройваха инструментите точно една минута. Браво браво. Хайде да се готвим за краля преди това може би отново Sodom. Май ще ми трябва заем от банка да изгледам всичко което се задава тази година!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MorfiuS 30.01.2006 11:13:23 отговори + 0 0
Eeeee otriazaha mi glavata za vtori put... Mnogo protiv ochakvaniata mi, vtoria koncert beshe 2 puti po-dobur ot purvia.(a purvia beshe SUPER). Pregraknal sam, ne moga da hodia, no sa super shtastliv !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".