Група INTERPOL ще свири в София на 21 юни

12 апр 2023, 17:09 ч. 915 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Група Interpol с концерт в България

На 21 юни, инди рок групата от New York, за първи път на българска сцена

На 21 юни 2023 г. в София, парк център Юнак, България ще посрещне за първи път Interpol - групата, която сте чували в саундтрака на едни от най-гледаните заглавия у нас като „Анатомията на Грей“ и „Антураж“, а геймърите няма как да не ги разпознаят от култовите аудио селекции в игрите Guitar Hero, Rock Band и True Crime.

Едва ли има фен на инди рока, който да не слуша или да не е чувал за Interpol. Тяхната музика, като прегръдка от някого, за когото не сте подозирали, че съществува, но някак си винаги е бил там и се е грижил за вас, е тъмен еликсир за всяко сърце с рана. Над два милиарда слушания в света, над 3 милиона продажби, Interpol са емблематични и са катарзисно изживяване на живо.

Пост–пънк и ню уейв звук, музика, върната към основите на китарния рок, вдъхновена от естетиката на гаражния, пристига у нас в най-добрата си форма. Само преди година Interpol издадоха седмия си студиен албум. Изпълнен с копнеж и новооткрита грация, The Other Side of Make-Believe (От другата страна на измислиците) изследва по-зловещите подводни течения на днешния ден и безотказно резонира с емоциите на всеки, които се докосне до тези тракове.

Албумът е обявен за #1 за годината от списание Pitchfork и е описан като педантичен, красив и натрапчив (Los Angelis Times). Това е точната формула, която експлодира в концерти с Arctic Monkeys, Spoon и др. и в топ-лайн участия на едни от най-големите фестивални сцени в света като Coacella и Lollapalooza, както и солд-аут концерти в Нюйорксия Medison Square, Alexandra Palace и Royal Albert Hall, Лондон.

Събитие за любителите на инди рок и за тези, които искат просто истинско рок изживяване, музика на живо, която едновременно отговаря на въпросите днес, но звучи като история от стар приятел. Има концерти, които ще минат през вас и такива, които ще ви променят, наместят или поправят. Interpol идват с гаранция за поправката.

Продажбата на билети за концерта на Interpol в София на 21 юни 2023 г. стартира в 10:00 ч. на 14.04.2023г. в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на FastPay и магазини „На тъмно“), както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от:

- 60 лв. промо за първите 200 билета
- 70 лв. след изчерпване на промоционалните билети
- 80 лв. в деня на концерта
- 100 лв. - VIP седящи места в обособена зона с отделен вход и барове

* В случай, че има останали налични, билети ще се продават и на място в деня на концерта.
** Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.

 

interpol band

interpol band



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tyr 13.04.2023 09:09:47 отговори + 3 5
Вероятно само част от депутатите ще отидат и всички от списъка Магнитски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".