MAZE HUNTERS ще открият концерта на INTERPOL в София

19 май 2023, 11:14 ч. 389 / 10 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Maze Hunters ще излязат на сцената на парк център „Юнак“ на 21 юни точно преди инди рок легендите от Ню Йорк да завладеят за първи път българската публика.
Пост пънк триото беше специално одобрено от Interpol за откриването на първия им концерт в София.

Maze Hunters са предпочитан съпорт за местни и международни групи, като са били на сцена заедно с имена като Repetitor, Wax Road, From Another Mother, Hayes & Y, Jeremy? и са участвали на фестивали като Hills Of Rock, Sunland by Exit и много други.

Днес, 19 май, младата банда пуска и новия си сингъл “Morning”, който сигнализира и за издаването на дебютния им албум “Faceless” на 16 юни т.г. Албумът е изцяло записан и продуциран от тях самите.

Билети за концерта на Interpol в София със съпорт Maze Hunters на 21 юни 2023 г. в парк център „Юнак“ могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на FastPay и магазини „На тъмно“), както и онлайн на https://sme.bilet.bg/

* В случай, че има останали налични, билети ще се продават и на място в деня на концерта.
** Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.

 

maze hunters



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".