Група ТАНГРА се завръща на сцената с голям концерт на 1 декември в София

1 юни 2016, 15:46 ч. 3557 / 5 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След повече от 25 години мълчание култовата група ТАНГРА, любима на поколения българи се завръща с нов проект, нова енергия и с ВИП концерт на 24 юни в зала Сити Марк Арт Център /старото кино Левски/ на бул.”Янко Сакъзов” №30. Константин Марков, Станислав Сланев - Стенли, Дани Ганчев и гост музикантите Иво Чалъков и Стефан Попов /добре познити от Grаvity Co/ ще представят пред вярна публика най-големите и обичани хитове на ТАНГРА от всички периоди. Петимата, които в момента усилено работят над нов албум, подготвят да изпълнят и някои от новите си парчета за първи път по време на събитието.

Изгарящи от нетърпение и готови за тази ексклузивна среща с публиката, музикантите от ТАНГРА решиха да провокират верните си фенове, отправяйки им забавно-емоцинално предизвикателство, а именно:

Довършете фразата “ТАНГРА - групата, която ……” , като запишете свое видео-селфи (с дължина до 10 секунди), с което да издразите какво е ТАНГРА за вас. След това изпратете видео-селфито на лично съобщение във Фейсбук страницата на Група ТАНГРА до 10 юни включително, и с телефон за връзка.
Най-оригиналните предложения ще бъдат включени в трейлъра за ВИП концерта на 24 юни, а авторите им ще получат специална покана и място във ВИП зоната на Сити Марк Арт Център.

Билетите за ВИП събитието на 24 юни - 20.00ч, могат да се закупят от системата на www.Ticketportal.bg и www.Ticketsbg.com, както и на касата на Сити Марк Арт Център на бул. "Янко Сакъзов” №30. Цена - 20 лв за билет.

От днес в Ticketportal.bg се пускат в продажаба и билетите за големия и дълго очакван концерт на група ТАНГРА, който ще се състои на 1 декември в зала 1 на НДК. Скоро ще бъдат обявени и подробности за него.

 

още за:

Тангра


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


КЕФ! 19.06.2016 13:01:15 отговори + 0 0
За 3 дни ще се сцепим от концерти!

23 юни - Queen
24 юни - Хиподил и Tangra
25 юни - Контрол и Терапи

и после на Каварна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пехливан Грибоедов 8.06.2016 12:36:20 отговори + 0 1
Аз може и да не съм прав, но тая група без Вальо Миловански не я уважавам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hate me 4.06.2016 11:53:39 отговори + 2 0
Събудили се от 100 год сън и решили концерт да правят!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 3.06.2016 10:50:13 отговори + 3 2
За мен Тангра са групата, която никога не желае да изпълни на живо песента "До последен дъх" Вероятно смятат, че е една от незначителните им песни и ще отегчат публиката с нея Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 2.06.2016 15:00:39 отговори + 5 0
Това ако беше западна банда с този реюниън да изкарат пенсиите за старини. Не е лошо, че събират имат си стабилна фен база. Хубав концерт ще е, макар и вече с неактуални послания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


hellraze 1.06.2016 17:33:32 отговори + 11 0
"с което да издразите какво е ТАНГРА" Издразите?????????????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 1.06.2016 20:13:08 + 5 0
Може би са имали предвид издразните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".