Групата на бившия вокалист на KANSAS - MASTEDON подписа с "Frontiers"

8 юни 2009, 22:19 ч. 218 / 3 2
пред./следв.
MASTEDON не е трибют група на MASTODON, а бандата на бившия вокалист на KANSAS John Elefante. Тя ще издаде очаквания си с интерес трети албум, озаглавен "III", през есента чрез новия си лейбъл - "Frontiers Records". Някои от работните имена на песните в бъдещия диск са: "This Revolution of Mine", "The Western World", "Slay your Demons", "That's What You Do When You Love Someone", "Falling in to Place", "You Can't take Anything at All", "I'm Lying Again" и "I'm Nothing Without Your Love".

още за:

MastedonJohn Elefante


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Лора 9.06.2009 12:48:11 отговори + 0 0
Не съм запозната със соловите изяви на John Elefante, може и да си заслужават! Тази информация ме провокира да чуя за какво иде реч!

Колкото до написаното от метала по долу, за участията на Dio, то той има такива, но в соловите проекти на Kerry Livgren, които нека отбележа, са много добри!
Ако този Бог има пръст и в албумите на Elefante, моля поправете ме!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 8.06.2009 23:28:58 отговори + 0 0
много интересна група са,най-после и за тях да се напише нещо.музиката им варира от мелодичен хард рок до моторхедски парчета.имат и една рок опера в която пее в две песни и самият ДИО.текстовете им са с христианска ориентация.чакам новия албум с подчертан интерес. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".