JADED HEART разкриха заглавието на новия си албум

8 юни 2009, 22:15 ч. 153 / 1 1
пред./следв.
Немските мелодични хардрокери JADED HEART определиха "Perfect Insanity" за заглавие на своя нов албум. В момента групата е в студио и полага финалните щрихи върху творбата с помощта на Erik Martensson от ECLIPSE, който се грижи за хоровите линии. Миксирането ще бъде поверено отново на Chris Lausmann, а мастерирането - на Dennis Ward. Не кой да е, а Sascha Gerstner от HELLOWEEN се е натоварил да заснеме фотосесия на групата. Дискът се очаква през септември или октомври от "Frontiers Records", а специални гости в него са Vinnie Moore и Pontus Norgren (HAMMERFALL).

още за:

Jaded Heart


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


светослав 9.06.2009 17:12:48 отговори + 0 0
Много добра банда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".