Групата на синовете на Slash и Robert Trujillo SUSPECT208 се разпада

25 май 2021, 16:51 ч. 699 / 5 3
пред./следв.

   Младата банда, в която участваха синовете на Slash и Robert Trujillo, както и китаристът Niko Tsangaris, SUSPECT208 обяви, че прекратява съществуването си.

   Първоначално вокалист бе синът на Scott Weiland - Noah Weiland, но той се е оттеглил и е бил заменен от Cody Houston (BLUEPRINT). Наскоро двама от младежите - Tye Trujillo (син на басиста на METALLICA) и Cody - са се оттеглили. В резултат на това останалите членове на SUSPECT208 са взели решението, че е по-добре групата да се разпадне, отколкото да се търсят нови музиканти. Те ще се съсредоточат върху работата с нова група, наречена S8NT ELEKTRIC.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бачо 25.05.2021 21:04:13 отговори + 0 1
Обаче с това ново име нашите Saint Electrics могат да съдят младите за плагиатство. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 25.05.2021 21:25:12 + 2 0
Нашиге Saint Electrics могат да съдят тези само ако са си платили патент за територията на САЩ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Banx 25.05.2021 20:13:49 отговори + 2 0
Само за справка- синовете на Слаш се казват Лондон и Кеш Хъдсън!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".