ФОНДАЦИЯТА с проекта "Големите БГ рок гласове" и в София на 13 юли

25 май 2021, 22:05 ч. 1290 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Супергрупата "Фондацията" се готви за специален концерт в София на 13 юли 2021 г. от 20:30 часа в парка на “Военна академия”. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще представят за първи път пред софиянци новия си проект "Фондацията представя “Големите БГ рок гласове". Специални гости в него ще са вокалистите на “Ахат” - Звездомир Керемидчиев, на Б.Т.Р – Атанас Пенев и Славин Славчев.

На 13 юли, под звездите, в уютния парк на “Военна академия” в София на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” 82, феновете на качествената българска музика ще се насладят на живо на песни, като "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и много други емблематични и любими български рок парчета, които не остаряват и са актуални и днес.

Концертът на “Фондацията” в София е част от лятното турне с новия им формат, което започва от Варна на 8 юни от 20:00 ч. в Летен театър Варна.

Емблематичните лица от “Фондацията” споделят, че нямат търпение да се срещнат на живо с феновете си и да си доставят взаимно неповторими емоции и настроение.

Билетите за концерта на “Фондацията” на 8 юни във Варна и на 13 юли в София вече са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg. Цената им е от 25 до 45 лв., според мястото. Те могат да се закупят още от Билетен център НДК, билетна каса на зала “Арена Армеец”, бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore, касата на Летен театър Варна и ДКС.

При провеждане на събитията ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.

 

още за:

Фондацията


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Здрасти 26.05.2021 05:04:53 отговори + 3 1
Защо в този смотан парк? Това е за Арена София! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".