GUNS N' ROSES потвърждават официално издаването на "Chinese Democracy"

22 окт 2008, 20:46 ч. 115 / 3 4
пред./следв.
"Best Buy", "Geffen Records" и GUNS N' ROSES потвърдиха официално, че доскоро митичния нов албум на групата "Chinese Democracy" ще тръгне в продажба от 23 ноември. "Best Buy" ще предлагат творбата на CD, винил, както и за Интернет-даунлоуд. Тук ви дадохме възможност да чуете заглавното парче от диска по-рано днес. Песента "Shackler's Revenge" се появи на 14 септември с играта "Rock Band 2", а "If The World" е част от саундтрака на филма "Body Of Lies", чията премиера зад Океана бе на 11 октомври.
   "Chinese Democracy" е първият албум с изцяло нов материал на GUNS N' ROSES от 1991 г. насам, когато излязоха "Use Your Illusion I" и "Use Your Illusion II". Издаването на "Демокрацията" се проточи около 13 лета, през което време всички останали титуляри в бандата, освен Axl Rose, я напуснаха.

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 23.10.2008 12:55:25 отговори + 0 0
Бре, представи си, че групата е дуетче. Вторият, който не иска да е в гупата, трябва да го резнат през кръста и първият да участва с половината по избор. Така ще съберат 75 % и законът ще е спазен:-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Fan 23.10.2008 11:40:27 отговори + 0 0
Абе защо не се направи закон, ако са по-малко от 70% от титулярните членове на групата да е забранено да се ползва името Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

feersum 23.10.2008 11:01:42 отговори + 0 0
Имаше навремето една песен 14 years... май това е имал предвид Аксел с нея Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2008 22:23:34 отговори + 0 0
Да ве да...
Още поне 10 лета ше го мотаме!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".