GUNS N' ROSES пренасрочват европейското си турне за 2022 г., добавят дати за Чехия и Полша

6 апр 2021, 11:56 ч. 1165 / 9 7
пред./следв.

   Вече не е новина, че отложени от миналата за тази година концерти и турнета биват пренасрочени за 2022-ра. Заради пандемията от коронавируса COVID-19 същото се случва и с европейската обиколка на американските легенди GUNS N' ROSES.

   През миналото лято Axl Rose, Slash и компания отложиха посещението на Стария континент за 2021-ва. Сега са обявени дати за 2022-ра, а към предишните дестинации са добавени и нови държави, при това - в Централна Европа и по-близо до България (Чехия и Полша). Разписанието за юни и юли догодина е както следва:

04.06 - Лисабон, Португалия
07.06 - Севиля, Испания
11.06 - Сьолвесборг, Швеция
15.06 - Ставаньер, Норвегия
18.06 - Прага, Чехия
20.06 - Варшава, Полша
23.06 - Грьонинген, Нидерландия
28.06 - Дъблин, Ирландия
01.07 - Лондон, Обединено Кралство
02.07 - Лондон, Обединено Кралство
05.07 - Глазгоу, Обединено Кралство
08.07 - Мюнхен, Германия
10.07 - Милано, Италия

 

още за:

Guns N' RosesCovid-19


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 7.04.2021 15:24:45 отговори + 3 4
И през 2022г. няма да има такова...забравяте петата, шестата и седмата вълна на КОФИТО 19 .... ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 7.04.2021 12:25:33 отговори + 4 0
Аз съм се вдигал с колата до Словения и Австрия, та и до Словакия и Чехия за концерти на Мр.Биг и Юръп. И мога да ти кажа, че кефът е голям. А по пътя тестваш бирите, които ти попаднат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Ганьо 6.04.2021 18:05:42 отговори + 2 6
Това дето пишете, кой град бил по-близо до България урок по география ли е? Все едно някой се вдига с колата и жената и кара по 24 часа за концерти... С нискотарифните (а и не само) самолети европейските градове са на почти еднакво разстояние от нашите летища. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 6.04.2021 18:35:32 + 6 7
Не, но ето Ви един урок по български език:

Не това "дето" пишем, а това "което" пишем

Какъв ужас! Само в това не ни бяха обвинявали. Казваме, че Чехия и Полша са по-близо до България, а пък с нискотарифни полети (и не само) Германия, Нидерландия и особено Юкей и Ирландия не били много по-далеч.

Как не ни е срам? Ще ни станете ли редактор? Да преглеждате текстовете на новините преди да ги публикуваме?

Даваме четирицифрена заплата, плюс социални придобивки - карта за метро, купони за хранителни хипермаркети на стойност 38,55 лв., карта за фитнес (за след пандемията), която дава право на три посещения седмично, но за баня се плаща допълнително. Опа, май трябваше да напишем "карта, където дава право" както би казал нашият стриктен редактор
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 7.04.2021 09:56:13 + 4 4
WeRock.bg, не бъдете саркастични. Все пак сме посетители/клиенти/читатели/коментатори/фенове на сайта и това не е възпитано. Онзи ден ни похвалихте, че сме направили незнам колко стотин хиляди уникални посещения и сме коментирали десетки хиляди пъти новините, които пускате, а днес се държите като умните и красиви привърженици на ДА България от жълтите павета. И, не това не е политически коментар, просто направих сравнение. Да не заподозрете сега, че съм гласувал за Слави. То пък само това остава, щом съм тук. Спирам с политическите сравнения. Човекът не е много прав да ви критикува по география, но вече не става ей така да си хванеш самолетчето и да летиш по концерти където ти скимне. Все още почти в цяла Европа има ограничения, ПСР-и, ваксинационни паспорти, 10-дневни карантини и какви ли не глупости. Не е толкова лесно, както беше. Феновете сме изнервени от тези отлагания, пренасрочвания и отменяния на концерти и турнета. Още година така и не се знае колко групи ще оцелеят на музикалния пазар. А колко промоутъри? И на всичкото това, някой бравурно обявява турне на Гънс Н' Роузес, което щяло да мине "близо до България". Кат' дойде в България, тогаз ша отида! Те ония не знаят, че ни има на картата, аз ша им свалям звезди! Хайде със здраве, че и аз взех да се изнервям за няма нищо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 7.04.2021 10:09:29 + 7 3
Позволете ни, когато ситуацията предполага, да бъдем саркастични

Има простички неща, които всеки човек знае и осъзнава, като дори можем да ги определим като постулати.
Например стадион "Васил Левски" е по-близо до НДК от "Младост 4". Публикуваме новина и казваме "Обявен е концерт в Mixtape 5" и на живеещите до стадиона е по-близо от тези, които са в "Младост". И се появява коментар "Абе, вие какво сега? С метрото е почти еднакво близо".

Ъ? Туше!

П.П. И има разлика между разстояние и време за преодоляването му. Ако някой ден летим до Луната за 30 минути, това няма да я направи по-близо до Земята
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 6.04.2021 13:07:19 отговори + 4 7
Ноу ДиДжей, ноу гънс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".