GUNS N' ROSES влязоха за първи път в класацията на "Форбс"

13 юни 2017, 06:37 ч. 868 / 1 0
пред./следв.

   GUNS N' ROSES са на 12-о място в класацията на списание "Форбс" - "Celebrity 100" - за първи път в своята история. За изминалите 12 месеца групата е спечелила 84 млн. долара, като сумата е пресметната преди облагане с данъци и комисиони за мениджърите.

   Според "Billboard", от началото си през април 2016-а реюниън турнето на GUNS N' ROSES "Not In This Lifetime" има приходи от над 230 млн. долара. Числото не включва седем концерта в Азия, които бяха направени през първата четвърт на 2017 г.

   Axl Rose, Slash, Duff McKagan и компания са спечелили най-голяма сума на двата си концерта в Ню Йорк, посетени от над 100 000 фена. Приходът е 11,6 млн. долара. Стадионната обиколка от 25 дати в Северна Америка донесе над 116 млн. долара с повече от 1 млн. продадени билети.

   А от 27 юли започва ново американско турне на GUNS N' ROSES.

 

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".