HAEMATOM написаха в седмичния си бюлетин "Blagodarya Sofia, Blagodarya Bulgaria"

31 юли 2013, 22:14 ч. 317 / 1 5
пред./следв.
Германската "дойчметъл" банда HAEMATOM, която се изяви преди броени дни на фестивала "Sofia Rocks 2013", разпространи седмичния си електронен бюлетин, основната информация в който касае настоящата тур-програма на групата, както и бъдещите й сингъл и албум. Специално внимание е отделено на посещението на музикантите в България, които не пестят топли думи за нашата столица. На гостуването у нас е посветена първата част на бюлетина със заглавие "Blagodarya Sofia, Blagodarya Bulgaria". И ние благодарим! :-)

haematom live
haematom live
haematom live

още за:

Haematom


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WeltherrschafT 1.08.2013 20:51:13 отговори + 0 0
Аз лично почти не видях хора, дето да не им се кефят. Браво на групата, много се раздадоха и заслужено се харесаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.08.2013 09:08:38 отговори + 0 0
Много добро наблюдение. По-скоро хейтърите са дежурели на фестивала, а сега просто ги няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.08.2013 01:19:27 отговори + 0 0
А на новината за концерта имаше предимно минуси. Явно хейтърите ги хвана конформизма. Страшни пичове са HAMATOM и беше време повече хора да ги чуят и видят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Katehizis.com 1.08.2013 00:15:57 отговори + 0 0
Току-що стана август. Броят прочитания на новините се нулира в края на всеки месец Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wild Child 1.08.2013 00:11:28 отговори + 0 0
Видяно: 13 път(и)
А има 42 плюсчета. Как става това
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".