Tim Lambesis се връща в съда тази седмица

31 юли 2013, 22:33 ч. 180 / 3 1
пред./следв.
Според "San Diego Reader", фронтменът на AS I LAY DYING Tim Lambesis ще се върна в съда на 2 август - около два месеца след като бе арестуван и обвинен в заговор за убийството на жена си. При опита на Lambesis да плати на наемен убиец, той е бил подмамен да се срещне с полицай под прикритие, който осуетява престъпното начинание. Очаква се в петък адвокатът на Tim да поиска връщането на някои лични вещи, които са конфискувани от Lambesis и дома му в хода на разледването. Предварителните изслушвания по съдебния процес са насрочени за септември. Дотогава се очаква и да бъде финализиран разводът между Tim и неговата съпруга Meggan.
   В началото на юни певецът бе освободен срещу 2 млн. долара гаранция, от които той плати само 160 000. Останалата част от сумата бе поета от организация, чиято дейност се състои в отпускане на заеми за подобни цели.
tim lambesis


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 1.08.2013 14:46:13 отговори + 0 0
От толкова зоб и малко мозък така става.Като незнае как да зима защо зима ?Тялото му не е нищо кой зне какво с добавки съм по-релефен от него.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".