HAMMERHEAD правят "Tribute To Cliff Burton" в "Rock It" тази събота

25 сеп 2014, 11:33 ч. 605 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Тази събота, 27 септември от 21.00 часа в столичния „Rock It” HAMMERHEAD (BG) ще изнесат „Tribute To Cliff Burton”. На тази дата през 1986 година след нелеп инцидент METALLICA и света загубиха един от най-виртуозните си музиканти. От тогава всяка година на същата дата фенове от цял свят отдават почит на великият басист!

Без компромиси към аранжиментите и звука, безкомпромисни с орнаментиката на песните превърнаха HAMMERHEAD (BG) не само в посланници на официалния фен клуб на METALLICA в България, а и в най-харесваната и обичана трибют банда у нас. Специалното трибют шоу посветено на творчеството на Cliff Burton включва основно композиции на METALLICA от периода 1983 – 1986 година като освен най-големите хитове за периода, а и нови за трибют сцената парчета са част от това което ще видите и чуете. Събитието беше анонсирано и от официалният фен сайт на METALLICA, а шоуто започва точно в уречения час, за това не закъснявайте!

На една сцена с изпълнители като Tim "Ripper" Owens и TANKARD, "5 години Harvester Of Sofia", "Tribute To Cliff Burton 2012”, честването на 50 годишния юбилей на великия James Hetfiled и 25 годишнината от излизането на един от най-великите албуми - ...And Justice for All!, 50 годишнината на Lars Ulrich, 30 годишнината на “Ride The Lightning”, самостоятелни изяви пред пълни клубове, са неизменна част от визитката на групата. Групата придоби известност и с факта, че постига успехите си използвайки оригиналните китари на James Hetfield и Kirk Hammet. Инструменти, които феновете нееднократно са виждали.

Събитието е 18+, вход 6 лева!

 

още за:

Hammerhead


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asfas 25.09.2014 15:41:00 отговори + 1 0
Трибют на Металика? Изненадан съм, най-сетне нещо ново! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 25.09.2014 13:45:02 отговори + 7 1
Оф тия трибюти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хрубеш 25.09.2014 11:47:16 отговори + 3 7
СУПЕЕЕЕЕЕР!!!... Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".