HAMMERHEAD ще свирят целия "Kill'em All" за 40-годишнината на албума

9 юни 2023, 17:07 ч. 803 / 14 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Преди 40 години, на 25 юли 1983 rодина излиза дебютният албум на METALLICA „Kill’em All“! В началото албумът не успява да попадне в нито една влиятелна класация, но към момента в САЩ е тройно платинен, а в световен мащаб е сред най-ценените траш метъл заглавия, вдъхновили стотици млади банди. METALLICA искат да кръстят албума „Metal Up Your Ass“, но по настояване на продуцента Джон Зазула името е сменено на доста по-сериозното “Kill ‘em All”.

Още с появата си албумът печели сърцата на феновете в цял свят. „Hit The Lights“, „The Four Horsemen“, „Motorbreath“, „Jump In The Fire“, Anesthesia“, „Whiplash“, „Phantom Lord“, „No Remorse“, „Seek & Destroy” и „Metal Militia“ са сред най-разпознаваемите и обичани песни от феновете на тежката музика.

Тази година и фенклубът Harvester Of Sofia (HOS) навършва 15 години! Създаден от любовта към METALLICA, българският фенклуб е събрал в редиците си най-запалените привърженици на групата. Родният трибагреник е сред най-често присъстващите по време на концертите на METALLICA, а постоянното му присъствие в репетиционната на бандата е ярък пример за обратната връзка с групата.

На 16 септември 2023 година HAMMERHEAD (BG) ще изсвирят целия „Kill’em All“ в чест на 40-годишнната от издаването му! Събитието ще се състои в столичния клуб „Joy Station“. Вратите ще отворят в 19:00 часа, а в 20:00 часа ще започне шоуто, отдаващо почит към един от най-великите метъл албуми и към едни от най-големите му фенове. Освен всичко от ’83 ще чуем и много други любими песни на великата четворка.

Билети се продават на касите в магазини „Фантастико“, онлайн и в мрежата на „Eventim.bg” [поръчай онлайн]. Всеки фен може да използва и опциите, даващи възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да го покаже за проверка на място през телефона си.

До 12 юни, включително, цената на билетите ще е 20 лева. След това и до деня на събитието ще е 25 лева, а на 16 септември ще е 30 лева.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Събитието се организира с подкрепата на официалния фен клуб на METALLICA у нас – Harvester Of Sofia и КФМ.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Наблюдател 11.06.2023 08:10:08 отговори + 4 4
Този пък "мятал" се изказа все едно по света от 100 години няма безброй трибют групи всякакви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гошо Гимназиста 11.06.2023 06:08:18 отговори + 10 3
Не знам кой термин е по-подходящ, когато правиш изява и изкарваш пари с нещо, което е измислил и изсвирил някой друг, вместо да си напънеш ****** ***** и да направиш някаква собствена музика, след като се смяташ за музикант - ПАРАЗИТ или ПРИЛЕПАЛО Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 10.06.2023 08:06:11 отговори + 6 3
Добре че няма да присъствам, щях да дойда с фанелка MEGADET за по-здрав на всички фенове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...моля ви 10.06.2023 00:04:39 отговори + 8 2
Бате при Слави Сийл енд дистрой го сгрешиха и беше мега дървено...пълни аматьори са, не могат да свирят. Тва е все едно да кажем, че в България се играе футбол. В кавички - да, реално - не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 10.06.2023 11:58:57 + 2 10
Бягай при Джон Деп да те научи на пинизи и спри да ръсиш тъпотии.
Пичовете свирят и то доста добре
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 9.06.2023 17:52:22 отговори + 4 9
Повод да ги видя отново. Преди две години изкъртиха колодрума с черния албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".