HAMMERHEAD с коледно-новогодишно METALLICA парти в "Rock It"

17 дек 2014, 10:26 ч. 472 / 9 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

HAMMERHEAD (BG) ще представят своя коледно новогодишен METALLICA трибют концерт. Този път в списъка с песни ще присъстват основно топ композициите на голямата четворка и нови за интерпретаторите парчета. Малко по-музикантските забежки ще бъдат намалени до минимум... или поне колкото е възможно.

Събитието ще се състои на 28 декември в столичния бар Rock IT.

Предстои оповестяването на допълнителна информация.

 

hammerhead-bg-metallica-xmass-party

 

 

още за:

HammerheadRock It


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


The Fan 18.12.2014 18:39:29 отговори + 1 0
Тези поне са фенове и им личи, че го правят от сърце. И аз им се кефя на ентусиазма и ще съм там въпреки, че това не е мястото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 18.12.2014 10:43:54 отговори + 3 0
Да направят по-оригинална музика от тази на Металика? Българска банда? Kiddin' right? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 18.12.2014 17:49:43 + 2 0
Хаха, не имам предвид да направят нещо по-оригинално от това да правят кавъри Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 18.12.2014 08:51:27 отговори + 3 2
Еми да направят нещо по-оригинално от това да свирят чужди парчета като са такива машини. А аз поне със сигурност знам къде няма да бъда на съответната дата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHead 17.12.2014 14:40:13 отговори + 6 3
Преди 3 месеца на Клиф Бъртън партито тия ни изкъртиха!
Баси машините! Пак ще дойдем!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".