"Hardcore Massacre Fest" на 11 ноември в клуб "Три уши" в София

4 ное 2007, 14:25 ч. 409 / 8 4
пред./следв.
На 11 ноември (идната неделя) в София, клуб "Три уши" по инициатива на групите O.H. и DEATH SQUAD се организира "Hardcore Massacre Fest" част 1. В събитието ще вземат участие още UNDERDOGS, DELATE, MISSING THE POINT, BRING IT BACK и CUT OFF. Началото е от 17 ч., входът ще струва 8 лв.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


acid_burn 5.11.2007 18:15:37 отговори + 0 0
да де, и аз мисля, че е суперглупаво да има някви фестове, чиито цени за вход са по-малки от броя на групите, които участват... та таз цена на въпросния хардкор фест си е мн добра. айде честито на печелившите там, дет слушкат тез банди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 4.11.2007 19:36:19 отговори + 0 0
чуден си е входа !!! за толко групи е чук ! DON'T WHINE BITCHES !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 4.11.2007 19:35:20 отговори + 0 0
UNDERDOGS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 4.11.2007 16:38:21 отговори + 0 0
Ооо сега като се заредят едни оплаквания колко ужасно ама немислимо скъпо струвал входа....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".