Новият албум на SANATA VOPILIF е вече готов

4 ное 2007, 17:38 ч. 163 / 2 5
пред./следв.
Новия албум на едноличния проект SANATA VOPILIF е готов и се очаква да излезе в началото на 2008 г. от "Bubarnika Records". Според автора й творбата "оплита в себе си стилове като "ню готик, нойз, дет, индъстриъл и грайнд" метъл, а името на "болното издание" е "Antimental Human Behaviour". Дискът ще съдържа 12 "ужасяващи и пропити с кръв парчета". "Черна панорама", "Отровени извори", "Хиляди лица на стената", "Мъртвите деца", "Дървото на омразата", "Още един ден в ада", "Зрителна премяна" и "Болна плът" са някои от заглавията на песните в албума.

още за:

Sanata Vopilif


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sanata Vopilif 8.11.2007 22:58:47 отговори + 0 0
хахаха Ще пием няма съмнение! Благодаря за подкрепата на всички! Доста от парчетата ще бъдат пуснати в интернет...тъй че ще могат да се изтеглят в отлично качество на мп3 формат! Наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DARKART 8.11.2007 16:53:05 отговори + 0 0
Наско ще чуем новата лудница.Не се и съмнявам в теб.Кога ще пием по бира бре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sacrifice 5.11.2007 13:48:09 отговори + 0 0
Саната, чакам да ми връчиш творбата на ръка!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зипър 5.11.2007 10:58:15 отговори + 0 0
Тва е много болен проект! Страшна музика! Аз си изтеглих "Черна панорама" и "Хиляди лица на стената", а др парчета някакви видях и в http://myspace.com/svopilif
Поздрави от мен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satanic Bitch 4.11.2007 20:56:22 отговори + 0 0
БРУТАЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ най - бруталното българско издание!!! тоз е луд! НОЙЗЗЗ ли? ахахаа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".