Хардкор концерт с две френски банди на 2 ноември

22 окт 2009, 08:51 ч. 125 / 3 2
пред./следв.
Две френски банди ще гостуват в софийския клуб "The Box" на 2 ноември, за да представят чисто новите си албуми. Всъщност FIRE AT WILL и NINE ELEVEN (911 - телефонният номер за спешни случаи в САЩ) са първите френски хардкор групи, които ще посетят страната ни, въпреки вече 20-годишната история на тази сцена в България и визитите на изпълнители от почти цял свят. С тях на една сцена ще свирят и пловдивчаните от РЕЗЕРВЕН ПЛАН, които пък в момента финализират своя втори EP диск и ще го издадат именно на 2 ноември. Заглавието му е "Нека горят" и ще съдържа шест парчета, едно от които кавър на GORILLA BISCUITS. Ще бъде промотирана и хардкор компилацията "Compassion Against Cruelty" в защита правата на животните. Представяните дискове ще могат да бъдат намерени на място в клуба.
   След този концерт "HC Spirit" ще организират подобни изяви на живо вече доста по-рядко. Началото ще бъде дадено в 20:00 ч., а входът отново е сведен до минимум за две чужди банди и една българска - 7 лв.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


PS HC 31.10.2009 10:04:45 отговори + 0 0
Stron as Ten са кръст пънк, не знам от колко време следиш сцената, но странното е, че наистина никога не са идвали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hades 23.10.2009 14:45:08 отговори + 0 0
И преди са идвали хардкое банди от Франция...последната беше тук на 06 август и се казваше Strong as Ten Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".