ZZ TOP - Високоволтов тексаски блус-рок стопли душите и... телата на 8000 в София

21 окт 2009, 19:28 ч. 2022 / 9 49
пред./следв.
Можеше ли това да е първата година откакто в България има активен концертен живот, в която София да остане без голям рок концерт? Не само че можеше, но и нещата отиваха точно натам. И ако не бяха ZZ TOP и "Balkan Entertainment Company" това със сигурност щеше да се случи. Не, че би било кой знае колко голяма трагедия. Просто щеше да е някак си неестествено. Но стана така, че в края на тази година поредните рок-динозаври дойдоха у нас и направиха един меко казано класен концерт. Точно 40 години (как звучи само!) след сформирането на групата, брадатковците от Тексас посетиха най-накрая и нашата столица. Както се казва - по-добре късно, отколкото никога! И именно заради няколкото десетилетия чакане, ниските температури не успяха да попречат на феновете на ZZ TOP да се насладят максимално на така дълго жадуваната среща с любимците си. Да не забравяме, че преди 9 години те не успяха да ги видят, защото Dusty Hill се разболя от хепатит и групата отмени европейско си турне (включително и концерта в Пловдив), а през 2007 г. българските любители на тексасците пак не можаха да отидат на техен концерт (този път в Белград), отново поради заболяване на басиста, което бе причина за поредното канселиране на цялото европейско турне.
   Всичко започна точно в 19:00 ч., когато на сцената за да подгрее публиката се качи миналогодишния победител в българското издание на "Music Idol" Тома, заедно с новата си група. В краткия си 30-минутен сет той изпълни няколко песни от първия си солов албум, както и парчето "Gets Me Through" на Ozzy Osbourne. Веднага след него на сцената се качи и гръцкото трио DOWN & OUT. Човек не трябва да е специалист, за да разбере кои са техните кумири. Вероятно мечтата им е вече изпълнена - могат спокойно да напишат в CV-то си, че са свирили на една сцена със своите духовни учители ZZ TOP. Групата изсвири няколко композиции в стил блус-рок и може да се каже, че българската публика ги прие радушно.
   Заради ниските температурите зрителите с радост приеха оттеглянето на подгряващите групи от сцената. Това, което те бяха чакали толкова много години най-накрая се случи и в 20:30 ч. започна концерта на една от най-симпатичните групи в света на хард рока. Краткото интро бе последвано от стоплящата кръвта "Got Me Under Pressure" - песен от култовия албум "Eliminator", излезнал през 1983 г. и донесъл на тексасците световна мегапопулярност. Тази вечер феновете бяха зарадване с цели 5 композиции от въпросния албум, но освен с тях, сетлистът беше изпъстрен и с почти всички класики на триото.
   С "Waitin for the Bus" и "Jesus Just Left Chicago" ZZ TOP показаха къде е най-голяма им сила - тежък, рифов, тексаски блус, придружен от дрезгавия глас на Billy Gibbons. Тримата музиканти сякаш са родени за да бъдат заедно и вече 40 години са един до друг на и извън сцената. Неразделни приятели и големи музиканти - комбинация, която през всичките тези десетилетия им носи само успехи. Важно е и да отбележим факта, че Billy Gibbons е смятан за един от най-изтънчените американски блус китаристи, подвизаващи се в попрището "хард-рок", а Dusty Hill и Frank Beard са считани от критиците за една от най-добрите ритъм секции в хард рока. Самият Gibbons направи чудесно китарно соло, докато групата изпълняваше "Pincushion" (тази вечер такива сола имаше в изобилие) и заедно с Hill демонстрира познатите на всички ни танцови стъпки, запазена марка на ZZ TOP. Малко след тази песен той усети липсата на шапката си и помоли техниците да му я донесат. "Техниците" се оказаха две едрогърдести мадами със свръх оскъдно облекло, които му връчиха въпросната шапка, но само срещу обещанието да засвири блус. И блусът дойде - "Future Blues" разтърси стадион "Академик", а Dusty Hill на свой ред показа вокалните си възможности. "Cheap Sunglasses" пък бе специален поздрав за онези, които честичко попрекаляват с някои огнени течности и си лягат тогава, когато слънцето изгрява. Ако не друго, то поне те вече ще знаят с какво да прикриват следите от поредния среднощен запой.
   В един от бисерите на вечерта се превърна "I Need You Tonight" - песен, която групата не изпълнява често и рядко включва в турнетата си. Тази година обаче, тя присъства на всеки техен концерт и този в София не направи изключение. В студийния вариант на парчето можем да чуем едно от най-хубавите и стойностни сола в блус рока (всъщност, там те са даже две), а на концертното изпълнение зрителите видяха, че на Gibbons не са му нужни две ръце - и с една се справя повече от блестящо. Дежурният кавър в сетлиста на ZZ TOP тази вечер бе представен от "Foxy Lady" по Jimi Hendrix. Публиката чу и три вечни класики, чакани у нас прекалено много години. Една след друга зазвучаха "Gimme All Your Lovin’", "Sharp Dressed Man" и "Legs", които ни върнаха обратно във времето, в което се наслаждавахме на невероятните (за годините си) клипове, със сякаш извънземната червена кола (направена по модел на Ford от 1933-а година) и страхотните мацки! Е, мацките днес липсваха и май така беше по-добре, защото са порастнали "само" с около 26 години от тогава. За сметка на тях, обаче, брадатковците си бяха на местата - поостарели и посивели, но все така носещи ни чувството и настроението, което изпитвахме преди години, пускайки си безсмъртния "Eliminator".
   Първият бис дойде с чутовната "La Grande", започваща с онзи дрезгав и същевременно мек глас на Billy Gibbons, който кара кожата ти да настръхне. Разбира се, той никога не се е славил с кой знае какви гласови възможности, но пък и те изобщо не са необходими за музиката, която изпълнява. В края на тази песен прозвучаха и части от "Sloppy Drunk" и "Bar-B-Q", а с тях и концерта като че ли трябваше да завърши. ZZ TOP обаче имаха да ни кажат още нещо и се върнаха на сцената за втори бис. Подариха ни чудесната "Tube Snake Boogie", в която те достигат до философското заключение, че ако нещо не става по начина, по който на човек му се иска, то винаги има поне още един вариант това нещо все пак да се случи - "I got a girl, she lives on the hill. She won’t do it, but her sister will".
   Технически, този концерт беше на очакваното високо ниво. Чудесният звук и осветление, както и трите големи видеостени поставени зад барабаните, на които публиката гледаше случващото се на сцената и откъси от стари видеоклипове на ZZ TOP, направиха преживяването още по-приятно. Единственото нещо, което липсваше тази вечер, беше превърналата се в блус-стандарт "Blue Jean Blues". На зрителите обаче им бе ясно, че няма как да видят и чуят всичко, което им се иска само за около час и половина, за това оплаквания от сетлиста едва ли ще да има. Що се отнася до посещаемостта, то в тази студена вечер на стадион "Академик" присъстваха над 8000 души и това показа, че когато става дума за качествени групи и изпълнители, които са обичани и харесвани, цената на билетите не е от водещо значение за повечето от феновете. За големия интерес, който предизвиква името "ZZ TOP", говори и безпрецедентната бройка на раздадените в различни игри от двете ни рок радиа пропуски за събитието - над 200! Някои концерти в България дори не успяват да продадат толкова билети. Така е било винаги, когато става въпрос за ZZ TOP. Така и ще бъде. Не само у нас. Навсякъде. Поне до момента, в който триото от Тексас не реши, че е дошло време да слезе от сцената и да отиде на заслужена почивка. Докато това се случи, феновете ще пълнят стадионите и залите. Защото тази група заслужава. И защото е спечелила най-ценното нещо, което може да се спечели от един музикант - любовта на хората.

   Следва пълният сетлист от състоялия се на 21 октомври 2009 г. на стадион "Академик" концерт на ZZ TOP, организиран от "Balkan Entertainment Company", а фотогалерия със 70 снимки от концерта може да разгледате тук.
1. Got Me Under Pressure
2. Waitin for the Bus
3. Jesus Just Left Chicago
4. Pincushion
5. I'm Bad, I'm Nationwide
6. Future Blues
7. Cheap Sunglasses
8. Mexican Blackbird
9. My Head's in Mississippi (част)
10. I Need You Tonight
11. Foxy Lady (Jimi Hendrix)
12. Brown Sugar
13. Party on the Patio copied
14. Just Got Paid from
15. Gimme All Your Lovin katehizis.com
16. Sharp Dressed Man
17. Legs
Бис 1:
18. Medley: La Grange / Sloppy Drunk / Bar-B-Q
19. Tush
Бис 2:
20. Tube Snake Boogie
Ози

zz top



Коментари   (49)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гълтащия пържоли(добре изп 15.03.2020 21:42:16 отговори + 0 0
Тамън се сетих за тоз концерт и викам да питам грую - гугъла бе, Ей тва беше преди почти 11 години!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Day 27.10.2009 16:45:48 отговори + 0 0
Много як концерт. ZZTOP напълно оправдаха, че дори и надхвърлиха очакванията ми. Отлично озвучаване и визия. Незнам за другите, но хората около мен (разбирай на тревата) се кефеха яко и в един момент всички подскачаха и пееха. Атмосферата си я биваше, въпреки, студеното време.
Така и не успях да видя подгряващите, ма като гледам, май няма за какво да съжалявам...Пропускването ставаше много бавно - все едно през иглени уши. И верно липсваше червено винце.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

THE CHILD OF DEVIL 23.10.2009 00:00:51 отговори + 0 0
ушаа ...

ми беше яко много
ама и за 1 000 0000 пак няма да си обраснат бладите

(и аз сам една xD )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shadowking 22.10.2009 22:28:58 отговори + 0 0
Чудя ви се за какво се джафкате като малки палета? Бъдете по широко скроени. Рокът има различни течения и всяко си има фенове,къде повече, къде по-малко. Кефил съм се снощи и на ZZ дето са наистина Тор, кефил се и на мелодик-рок групи, на хард, на хеви метъл и дори на някои екстремни изпълнения на трашари.Май много хора не за наясно защо отиват на концерт? Е като не харесват блус-рока какво са правили на стадиона снощи?Истинските рокаджии трябва да са с по-широк поглед, тогава няма да има разочарования. Хайде със здраве. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2009 20:49:50 отговори + 0 0
УНИКАЛНО беше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


damageplan 22.10.2009 20:42:12 отговори + 0 0
@Occulta много добре озъзнавам кво съм написал , ама маи ти не го озъзнаваш... бегаи се мажи с грим и млъкваи. аз мисля да счдам да пия на фона на ZZTOP , DOWN,PANTERA METALLICA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

-- 22.10.2009 19:42:22 отговори + 0 0
8000 - епа браво,очаквах че ще са по-малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 22.10.2009 18:48:13 отговори + 0 0
********************** хаха гърците мн добри разбиха ни а ЗИ ЗИ ТОП това са повече от звездни мигове пшреживяни с тях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 22.10.2009 17:18:55 отговори + 0 0
"ZZ TOP от всякаде сложиа METALLICA в наи малкото си джобче "
Ей damageplan,куку, голям трън е тая Металика в очите на разбирачите. Ти съзнаваш ли какво изречение си написал? Само Тома дето не е сложил Металика в малкото си джобче, ама предполагам и за него няма да е никакъв проблем.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бегай у гръчко 22.10.2009 17:01:57 отговори + 0 0
пари за нищо - 2009-10-22 16:53:00
"Отколкото да продадеш 1000 билета от 40 лева за качествена музика..."

1000 човека на Опет у нас? На доктор ходил ли си скоро?! Ако се съберете и 200 "елитни слушатели" на тази толкова "качествена музика" - ще трябва да почерпите.
Айде бегом към Гръчко и не ни занимавай повече с глупости!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


пари за нищо 22.10.2009 16:53:00 отговори + 0 0
кофти похарчени пари от моя страна снощи, честно. грам хъс, много умрял и вял ЗЗПоп.

разгледах и снимките по специална причина - снощи бях далече, но ми се стори, че барабаниста е с две каси. Обаче заради свиренето му тотално се усъмних че е с две. Но като видях снимките и се убедих, че наистина е бил с две каси се поуспокоих: не съм само аз в загуба на материал. И неговия случай като моя - снощи всеки имаше по нещо абсолютно ненужно. Аз билет за ЗЗ Поп, той - втора каса.
И една препоръка към ВЕС - ако пак възнамерявате да правите концерти на стадион посред късна есен или зимата, нормално е да привлечете и някоя винарска изба. Наливно вино щеше повече да върви и по добра работа да върши, отколкото бира.

снощи си обясних защо в Гърция през декември ще гледат Опет за втори път през тази година, а ние тук - не. очевидно е по-изгодно да поканиш ЗЗ Поп и да продадеш по минимум 50 лева на 8000 души (дето за последно са били на стадион по такъв повод господ помникога, на ЗЗПоп знаят не повече от 3 песни, но викат: тия са ноо яки аз от 30 години ги знам...). Отколкото да продадеш 1000 билета от 40 лева за качествена музика... Сори, май това е истината и Опет и такива като тях - през крив макарон.

ще се опитам да забравя възможно най-бързо снощната вечер. и да си направя изводи занапред. очевидно не бива да ходя на принципа "проба -грешка". особено след концерти като този на Сабатон и Рейдж от събота...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Berserk 22.10.2009 16:07:58 отговори + 0 0
Страхотен концерт си беше.Аз не си падам много по блус-рока но ZZ top да дойдат в България и да не отида:може би в някой друг живот.Мога да кажа че тез каубои си заслужаваха парите за билета.
Едиствен кахър може да се каже че бяха подгряващите групи.Аве в България няма ли някоя хубава рок група ми тръгнали изкарали некви дет "вокала не знае кво да пее, а барабаниста не знае кво да свири" както се казваше в един виц.
Също така беше неприятно и времето, но едното яке и почерпката след концерта негативираха ефекта от студената вечер.
Наистина класово шоу!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pisna mi ot razbira4 22.10.2009 15:24:38 отговори + 0 0
@ Amarok. Може и да съм се улял с някоя и друга думичка, но не там е въпроса. ZZ TOP бяха страхотни снощи,изкефих се без да знам какво ще свирят, как и дали ще ми хареса. Който е изпуснал, се е минал. За останалите остава надеждата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vassito 22.10.2009 14:57:54 отговори + 0 0
Пък на мен ми харесаха ZZ TOP, нищо че може да са ми дядовци. Искам такива дядовци, не Тома! Не им знаех песните, признавам, ама са яки.
Исках за белите пухкави китари да питам, какви са, че бях далеч?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 22.10.2009 14:44:10 отговори + 0 0
Psina mi ot razbira4 - 2009-10-22 13:44:52
"МЛЪКНЕТЕ, мамицата ви тъпа."

А това какво е? Ясно, разбрахме колко си толерантен към чуждото мнение...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


rifraf 22.10.2009 14:33:07 отговори + 0 0
страхотен концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pisna mi ot razbira4 22.10.2009 13:49:45 отговори + 0 0
@ Predator,Пич, единствената причина да пиша по този начин е че 90% от хората, които ужким споделят мнението си тук, не правят нищо друго освен да плюят и да се оплакват заради какво ли не. И не мисля, че като съм казал на някого тъпак или нещо подобно съм го напсувал, но това е друга тема. И все пак мисля, че това е място където да споделим всички приятните мигове от едно или друго събитие,а не да се оплакваме или да хулим. По-скоро така би било по-добре. Не мислиш ли? Да, съгласен съм, че трябва да има критика за нещата, които не ни харесват,но... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Psina mi ot razbira4 22.10.2009 13:44:52 отговори + 0 0
@damageplan, Значи до колкото знам цените вървяха от 50 нагоре. Нищо чудно да са стигнали 100. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 22.10.2009 13:01:51 отговори + 0 0
концерта беше уникален, нямам нито една забележка.можеби наи-добрия на които съм бил, и имаше кристално Чист звук което страшно много ме зарадва
искам само да попитам какви са били цените на билетите че аз бях с покана , а някои ми каза че нормалната прожба за фен зоната (демек долу на тревата) са били 80 лв а в деня на концерта са били 90лв вярно ли е това?
ако е вярно значи ZZ TOP от всякаде сложиа METALLICA в наи малкото си джобче което имат. нищо че METALLICA са ми любима група
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радикал 22.10.2009 12:26:48 отговори + 0 0
Феноменален концерт. Били Гибънс определено е един от най-добрите блус китаристи в света. Направи страхотно шоу. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Predator 22.10.2009 12:13:31 отговори + 0 0
Pisna mi ot razbira4, приятелю, тук да видя правила за това, кой какво да пише? Коментарите са сложени под темата именно за това - всеки да си излива болката, ако нещо не му е харесало и обратното! Доста тъпо и комплексарско е да се опитваш да си налагаш мнението и да не уважаваш чуждото и да псуваш само защото коментара на ед-кой-си не ти е харесал... Помисли малко преди да пишеш глупости. Колкото до концерта - не успях да отида и много ме е яд и се радвам, че на повечето тук им е харесал концерта и благородно ви завиждам... но някой ден и на моята улица ще огрее слънце Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 22.10.2009 11:08:40 отговори + 0 0
Нали форумите са за това - да си споделяме мнения - или бъркам? Писането на хвалебствия и сервилното отношение не виждам с какво помагат! Концерта беше хубав, не ме разбирайте погрешно - просто си казвам личното мнение, на което имам право след като съм се изръсил и съм си направил труда да отида! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 22.10.2009 11:00:29 отговори + 0 0
много, много хубав концерт...40 години на сцената, просто има защо...хората стояха супер добре, такова обаяние и присъствие имат малко банди...а да ми сравняваш легенди на рока с няква кифла като таря си е мелко казано неадекватно...
Айде аз си пускам концерта от Тексас, 2008, същия плейлист горе долу има го в замунда
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 22.10.2009 10:44:18 отговори + 0 0
Концерта беше перфектен.Много съм доволен че, най сетне видях ZZ Top.Беше супер направо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pisna mi ot razbira4 22.10.2009 10:25:23 отговори + 0 0
Хайде пак се напълни със малоумници, които за пореден път не са доволни от едно или друго. Този щял да си бута протежетата, друг го били проспали гърците, трети му било студено. Аре спрете се, кажете еюнещо хубаво, например че концерта беше хубав. Приятен и лек блусец, чист от Тексас. Добре, че има по някой път и доволни, че незнам тогава. А на недоволните мога да им кажа само едно
МЛЪКНЕТЕ, мамицата ви тъпа. Ще е много по-добре за вас да си направите един от т.нар"хейтърски" форум, където да си пишете, колко сте нещастни, тъпи и малоумни, защото разбираш ли било студено на концерта на ЗЗ Топ, или защото Томата е подгрявал, и др. подобни.
Хайде наздраве на всички нормални
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Row 22.10.2009 10:21:41 отговори + 0 0
Супер добър концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I 22.10.2009 10:02:05 отговори + 0 0
Страхотен концерт!Голяма група!Това е истинския блус рок в най чиста форма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani1948 22.10.2009 10:01:54 отговори + 0 0
Много приятен концерт. Аз подгряващите ги изпуснах, но ZZTop си бяха на ниво. Абсолютно предвидим концерт, много приятен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shadowking 22.10.2009 09:26:43 отговори + 0 0
Концертът беше точно това, което публиката очакваше.Някой може да приплаче да едно-две неизпълнени парчета,но ако групата изсвири всичките си хитове трябва да стои 4-5 часа на сцената.Иначе казано ZZ са си Тop!Още една хубава вечер за рокаджиите в БГ-то. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2009 09:23:45 отговори + 0 0
тоз ЗиЗиту голям ве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


:) 22.10.2009 01:03:34 отговори + 0 0
Aмаrok,скрий се с тая лигла Таря бе.Оперната певица.Баси смеха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 22.10.2009 00:45:00 отговори + 0 0
Много добро шоу найстина ни сгря на макс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2009 00:33:22 отговори + 0 0
ЕВАЛА
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2009 00:30:34 отговори + 0 0
15. Gimme All Your Lovin katehizis.com

T'ва грешка ли е или майтап?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъфф 21.10.2009 23:51:26 отговори + 0 0

...само искам да споделя че ЗиЗи излезнаха и без излишни глупости показаха как става....от всичко по малко и както си трябва ! Просто нямам думи...усмивките по лицата на по-възрастните хора ме караха да се усмихвам още повече....искрено се забавлявах-какво усещане,Рок н Рол....всичко беше върха...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


gels 21.10.2009 23:49:12 отговори + 0 0
Убийствен концерт!!!! Без Думи!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 21.10.2009 23:47:07 отговори + 0 0
Ами ако ходиш на концерти в Анадола може и това да ти се случи /справка - филма G.O.R.A./ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2009 23:29:30 отговори + 0 0
контакт с публиката - чудото голямо. като те опъне некой отзад тогава ми говори за контакт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 21.10.2009 23:25:19 отговори + 0 0
Fanatik_Priest - на такива големи концерти винаги липсва едно нещо - качествен контакт с публиката. Затва най-яките концерти като атмосфера стават в по-малките зали! Пресен пример - концерта на Таря!!! Много контакт, много фенска любов и над 2 (ДВА!!!) часа невероятно и неподправено настроение! ZZ бяха предвидими до болка - но нали затова сме отишли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 21.10.2009 23:15:25 отговори + 0 0
И понеже много хора твърдят, че сме шовинисти - стигна се дотам, че освиркахме наш'те, пък ръкопляскахме на гърчолята. Те поне си го заслужиха!

А ZZ Top бяха ясни и придвидими до последното поклащане, но кой ли е очаквал нещо друго? Беше готин концерт, но ми липсваше нещо... утре мога и да го измисля.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fanatik_Priest 21.10.2009 23:13:44 отговори + 0 0
Нова мода - решил да мяза на Фил Анселмо, ама това просто няма как да му се отдаде И групата му беше много шарена като не ми хареса как свириха. Хич! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 21.10.2009 23:12:32 отговори + 0 0
Все ми е тая - приспаха ме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2009 23:11:13 отговори + 0 0
гърците, ******* самите зз топ са си ги избрали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 21.10.2009 22:57:37 отговори + 0 0
Аз позьорчето юнашки го пропуснах...нема кво да си късам нервите като му гле`ам неадекватните кавъри... Иначе и гърците бяха доста умрели - не знам к`ва е тая практика да идват некви "чужди" групи, дето са нива под повечето наши...

А за ZZ - няма кво да коментирам - големите си има причина да са ГОЛЕМИ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Майкъл Майерс 21.10.2009 21:13:31 отговори + 0 0
Като си спомня калпавото му "подгряване" преди Def Leppard и White Snake и ми призлява!

На мен също! Не разбирам обаче какво прави Тома на концерт на Болкън Ентър...как беше
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


... 21.10.2009 21:01:40 отговори + 0 0
Фънкито няма нищо общо с този концерт, организира го фирмата на г-н Петър Петров. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Svil 21.10.2009 20:52:31 отговори + 0 0
Сега оня тъпак Фънки ще има да бута протежето си на всеки концерт. Като си спомня калпавото му "подгряване" преди Def Leppard и White Snake и ми призлява! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cribcaged 21.10.2009 20:19:35 отговори + 0 0
Ще умрете от злоба ей Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмел 21.10.2009 19:47:38 отговори + 0 0
Дали определението "авторски композиции" пасва на закупеното му "творчество"? Нищо, (ав)Томата е голям певач, това е важното... Доста е добър.. Много ме кефи... Супер як е... И готин... Сладур... И е някъв толкова... не мога да намеря думата... абе... евала, че има такива хора, дето дават поле за изява на истинските яки и идейни изпълнители като Тома, браво, БРАВО, аууууууууууууу, колко е готин суперякият Томаааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".