HAYES & Y представят видеоклипа "Dancefloor"

10 сеп 2015, 11:28 ч. 1290 / 3 0
пред./следв.

   Младата българска група HAYES & Y днес представя своя нов видеоклип към парчето "Dancefloor". Песента е част от първото им EP и е дело на режисьора Мартин Райковски и оператора Андриян Гентовски. HAYES & Y бяха едно от най-споменаваните имена след фестивала "SPIRIT of Burgas 2015", където пяха пред Том Мейгън от Kasabian и над 10 000 души на главната сцена.

   "Dancefloor" е високо оценена от английските медии, като получава множество ревюта и звучи в над 20 радиостанции на острова. Екипът на видеото снима в продължение на шест дни на различни локации в нощна София. Зад идеята на клипа стои пресъздаването на утопична картина, в която на фокус е яркия контраст между нежното и бруталното.

   "Искахме този клип да е нещо повече от поредното музикално видео. Целта беше да създадем изкуство, което да е отражение на музиката, но и да е самодостатъчно.", споделя Благослав, фронтмен на HAYES & Y.

   Бандата, формирана в края на 2012 г., подготвя второто си EP, което ще бъде представено на българската и световна публика в началото на октомври. Подробности около премиерата очаквайте съвсем скоро, а сега гледайте клипа по-долу:

 

 

още за:

Hayes & Y


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".