HED SHOT правят трибют на SYSTEM OF A DOWN в "Rock It" на 15 октомври

13 окт 2014, 11:23 ч. 225 / 2 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Вечерта на 15.10. ще си направят среща всички любими стилове на рок меломаните - метъл, хардкор, пънк, индъстриъл… Уникалният микс, който ще тържествува в сряда, в рок бар "Rock It", ще се дължи на бандата SYSTEM OF A DOWN. Трибют на американско-арменската група ще направят момчетата от HED SHOT, които са подготвили разбиващите хитове "Aerials", "Sugar", "Violent Pornography", "Needles", "Toxicity", "P.L.U.C.K." и други култови попадения на оригиналите. Радиан Василев - вокал, Даниел Киров - китара, Емил Михайлов - бас китара и Милен Иванчев - барабани обещават впечатляващ купон с хитовете на SYSTEM OF A DOWN, а като бонус ще изсвирят и свое авторско парче.

15.10., сряда
20,00 часа
Вход - 7 лв.

 

още за:

Hed Shot
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


кистерме 14.10.2014 13:01:25 отговори + 0 0
Авторските парчета в днешно време са бонус. Представяте ли си си за кво говорим? Българската сцена е на изкуствено дишане, а подобна мъка може да трае вечно. Не знам...много е потискащо. Да спрат хората да си дават парите за тези трибюти...тогава вече не знам наистина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дрогата 13.10.2014 22:35:37 отговори + 1 0
Да! Писна ни от скапани трибютчета като това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 13.10.2014 19:08:01 отговори + 1 0
Не ви ли писна от трибютчета... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".