Румънците AURA и KROSSFIRE със съвместен концерт в Пловдив на 8 ноември

13 окт 2014, 11:35 ч. 619 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

AURA, най-добрата група с женски глас от Румъния, и българската банда Krossfire със съвместен концерт в България!

Румънската група обещават голямо шоу тук в България, което ще се проведе в музикален клуб „Полинеро плейс” в град Пловдив на 8 ноември. Клубът, който е място за изява на големите имена на българската и международна сцена, ще бъде и място за първия концерт на румънската група в България. Първата банда на сцената ще бъде Krossfire - страхотна група в мелодичния пауър метъл сегмент, както и звучене обогатено с прогресивни и симфонични елементи. Също така, Krossfire бяха и подгряваща банда за легендите Deep Purple, при посещението им в България през 2013 година.

Спечелвайки сърцата на българската рок сцена по време на Kavarna Rock Fest 2014 (Black Sea Battle of the Bands), и получавайки наградата на публиката, AURA също спечели и шанса да се изправи отново на сцена заедно с легенди като Helloween, Sabaton, Gotthard и Jorn. С тази победа AURA отива в историята, като победител на първия конкурс Black Sea Battle of the Bands и става първата румънска банда със сет лист изцяло от авторска музика на Kavarna Rock Fest.

AURA промотира издаването на техния албум "The Rock Chick" със забележително изпълнение: бандата, която е посочена като най-успешния женски вокален рок проект в Румъния, потвърди статута си чрез подписване на договор с Universal Music Румъния – http://umusic.ro/artistii-nostri/

На 20.03.2014, AURA издават първия си албум с промоция пред многобройните си фенове в клуб “Silver Church” в Букурещ. 10-те песни от първия албум на групата са вече добре познати на обществеността и могат да бъде да бъде чути на www.auramusic.co.

Първата им песен, която има музикален видеоклип е "Serif Stelar" - "Space Ranger". Клипът е заснет миналата есен с впечатляваща продукцуя, което изисква специални камери и най-новите поколение летящи безпилотни дронове.
Тази година на 4-ти Септември, AURA пуснаха новия си сингъл с видеоклип на име TOMBOY. Това е първата песен от втория им албум, който ще бъде записан на английски език. Повече информация за двете групи може да бъде намерена на www.auramusic.co и www.krossfirebg.com.

 

още за:

KrossfireAura


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гюро Ахмедов 13.10.2014 12:44:15 отговори + 3 1
Който има възможност да ги гледа!!!Невероятна банда са румънците,особено вокалистката им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не стават 13.10.2014 12:41:39 отговори + 2 4
"Клубът, който е място за изява на големите имена на българската и международна сцена " : D
Иначе и двете банди са слабички и точно там им е мястото!
Аура ми станаха симпатични в Каварна, но до там - просто симпатични!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 13.10.2014 12:10:31 отговори + 2 1
В Каварна момето пя доста добре...Въпреки това не е достатъчно добра причина да ида да ги гледам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".