HELLION STONE тръгват на национално турне през март

18 фев 2019, 16:59 ч. 1577 / 3 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След декемврийския си концерт в легендарния лондонски клуб The Underworld, HELLION STONE съсредоточават сили в България, забивайки в десет града в страната през месец март т.г.

Част от българската публика вече познава отличителния звук на HELLION STONE, но момчетата оставиха много градове непосетени през 2018 г. Сега те възнамеряват да попълнят тези пропуски, като представят дебютния си едноименен албум пред по-широка аудитория. Освен познатите хитове като Run и Vinkelus, ще чуем и няколко нови парчета от предстоящия, втори студиен албум на бандата, който трябва да излезе до края на годината.

Въпреки че групата е създадена едва преди 2 години, нейните членове са добре познати като част от съставите на Аналгин, Overgame, Vulgar Bulgar и др. Петимата шеговито изчисляват, че помежду си имат общо над 90 години опит на сцената. Но стилът им е далеч от този на гореизброените. HELLION STONE предлагат нещо, което не се среща често на българската сцена, а именно – един запомнящ се алтърнатив микс от твърд рок, метъл, стоунър, груув, опаковани с невероятен глас и мелодии, които няма да ви оставят безразлични. (Чуй и виж по-надолу!)
На част от датите към тях ще се присъединят и мощните K.O.R.A. и FAT BERTHA (виж линковете).

Ето и пълния списък с дати и градове:
28.02 – Sofia – Mixtape 5 feat. K.O.R.A
01.03 – Plovdiv – Rock Bar Download feat. K.O.R.A
08.03 – Stara Zagora – Jam Club
09.03 – Burgas – Bar Bez Ime
15.03 – Ruse – Max Club feat. FAT BERTHA
16.03 – Pleven – Reload feat. FAT BERTHA
22.03 - Sliven – N’dei Bara Tangra
23.03 – Kazanlak – Club Hope
29.03 – Svishtov – Club Splash
30.03 – Gabrovo – Jack Daniel’s Bar

 

още за:

Hellion Stone


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".