Подробности за концерта на HEY GUY на китариста на GOGOL BORDELLO в София

18 фев 2019, 17:02 ч. 337 / 2 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 20 февруари в клуб Live & Loud в София ще гостува американската рок група Hey Guy. Тя е проект на Борис Пелех, познат още като китарист на джипси пънк пионерите Gogol Bordello.

Музиката на Hey Guy съдържа не само източноевропейския темперамент, заложен в кръвта на родения в Русия Пелех, но и силно подчертано алтернативно звучене и експерименталност. Настроението в песните на групата варират от умерено вглъбени до подчертано танцувални. Именно в енергичността на групата, изпълнявайки ги на живо, се крие тайната на успеха и пред публика. В това се убеждават и европейските зрители, с които Hey Guy се срещат за пръв път в рамките на турнето, подкрепящо актуалното издание на групата –You're Perfect. В рамките на месец февруари групата премина през множество европейски страни, делейки сцена както с местни групи, така и със знаменитите Therapy?.

В София Hey Guy ще бъде подкрепена от местен съпорт - SWIG и Азнепия. Медиен партньор на концерта е радио Реакция. Тук може да откриете интервю на екип на медията с Борис Пелех. А във вечерта на концерта, от 20:00 часа в ефира на радиото ще бъде направена предпремиера на песента Stereo, която групата ще издаде официално на 1 март.

Билети за шоуто ще се предлагат само на място, а началният му час е 21:00.

 

още за:

Hey GuyBoris Pelekh


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Уфо 19.02.2019 00:14:20 отговори + 0 0
Само не разбрах къде е това интервю 'тук'. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мириско ???? 19.02.2019 11:17:49 + 0 0
Тук - бисквитки солени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Те го те 20.02.2019 12:31:30 + 0 0
Ей го на - http://www.reakcia.net/2019/02/18/boris-pelekh-hey-guy/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".