HELLOWEEN - "Pumpkins United", GHOST и др. потвърждават за "Wacken Open Air 2018"

24 дек 2017, 14:23 ч. 1414 / 1 5
пред./следв.

   29-ото издание на германския метъл мегафестивал "Wacken Open Air" ще се проведе между 2 и 4 август 2018-а. По традиция в края на всяка година - от 1 до 24 декември - организаторите обявяват нови участници в събитието всеки ден. Днес е "големият финал" с четири нови имена.

   Това са HELLOWEEN с реюниън турнето "Pumpkins United", което мина през България преди точно 10 дни, GHOST, STEEL PANTHER и CANNIBAL CORPSE. Те ще правят компания на JUDAS PRIEST, NIGHTWISH, IN FLAMES, RUNNING WILD, BEHEMOTH, DIMMU BORGIR, ARCH ENEMY, CHILDREN OF BODOM и мн. др. На постера по-долу може да видите и още от имената на потвърдените групи и изпълнители:

 

още за:

Wacken Open Air


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Андрей 26.12.2017 12:48:53 отговори + 5 8
Ghost в момента са една от най-големите рок банди в света. Пълнят големи зали из цял свят , а до няколко години ще пълнят и стадиони. Разбира се при нас все още сме си на Металика и Мейдън, и за някои индивиди е трудничко да осъзнаят как стоят нещата. Ghost не са виновни за това, че си играят по-добре картите от бандите под тях на плаката. Всичко е бизнес. Искате или не искате, Ghost в момента са по-големи от UDO, Arch Enemy, Children of Bodom и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 25.12.2017 20:06:22 отговори + 7 3
Running Wild, Dirkschneider, Dimmu Borgir, Arch Enemy, Behemoth, Children of Bodom, и редоица други, са под „великите” Ghost, а те от своя страна са на практика един ред с Nightwish и Helloween ! Не ги разбирам някои неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

статистик 24.12.2017 14:55:22 отговори + 12 13
Махаш Джудас, Найтуиш и Хелоуин и остават почти само групи, които са за Микстейп или Лайв енд Лауд. Че някои даже и са свирили вече у Микстейпа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Психиатър 24.12.2017 17:06:33 + 11 6
Само у нас можеш да попаднеш на толкова примитивно отношение и размисли!

Забалявайте се, бе, хора!
Спрете да надзъртате в чужди паници и се научете къде ви е гьола!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 24.12.2017 14:47:09 отговори + 16 10
Как може тия скучни безличници Ghost да са толкова нагоре в афиша????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".