HELLOWEEN с Kiske и Hansen с концерт в София на 14 декември

30 мар 2017, 10:24 ч. 8693 / 10 70
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Легендарните германски метъли включиха България в своето световно турне - “Pumpkins United”. На една сцена отново ще видим емблематичните бивши членове – китариста Kai Hansen и вокала Michael Kiske. Общо на сцената ще излязат седем музиканти – включително настоящия певец Andi Deris и китариста Sascha Gerstner, по този начин за първи път в България ще могат да бъдат чути всички песни в оригиналния им вид. "Pumpkins United" ще са: Michael Kiske – вокал; Kai Hansen – китара; Michael Weikath – китара; Markus Grosskopf – бас; Andi Deris – вокал; Sascha Gerstner – китара; Daniel Löble – барабани.

„Изключително сме щастливи, че можем да предложим това преживяване на българските фенове. За първи път ще имаме шанса да видим тази група в оригиналния и състав, което не се е случвало над 20 години. Подготвяме и още една изненада за феновете на рок музиката в България“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Идеята за това турне се ражда през 2015-а година, когато групата стига до извода, че е време за нова глава в славната им история. „Да свирим песни на Helloween с Unisonic винаги е било приятно завръщане и усещане, но да свирим в оригиналния състав, и с Анди, ще бъде нещо наистина специално“, споделя Kiske.

Супер – турнето ще стартира на 28-и октовмри в Бразилия и ще мине през Латинска Америка, Европа, Азия и САЩ. Очакват се много изненади и близо 3 часа музика с най-големите хитове на групата. „Прекарахме си страхотно по времето на 'Hellish Rock' 1 & 2, но сега със сигурност ще удвоим преживяването“, разказва Hansen, а Markus Grosskopf допълва „Със сигурност ще има песни, които не сме свирили от много време и дори такива, които никога не сме“.

Концертът на Helloween ще се проведе на 14 декември от 19:00 часа в столичната зала „Арена Армеец“. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim [поръчай онлайн] в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Първите 200 билета са на промоционална цена от 50 лева (правостоящи), след това регулярните ще са 60 лева (правостоящи) и 70 и 80 лева за седящи места.

 



Коментари   (70)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nickot 19.04.2017 23:46:26 отговори + 2 0
Спорът Киске или Дерис е доста давностен.Това което се пише сега ,преди време се пишеше и в други форуми, този на Зи Рок например.Това си е финансов проект.И все пак спомнете си, че Киске 17 години отсъстваше от рок сцената и това че се върна е радост за всички които в края на 80те откриха музиката на Хелоуин в края на соца.Той не е добър фронтмен,не е най добрия композитор,но е един от най добрите певци в хеви рока за всички времена.И то със съхранен глас.Има си своите странности-религия,философия,не пие,даже е бил пощальон закратко.Аз не отричам Анди Дерис,той си е певеца на тази група над 20 години,но аз просто харесвам ранните Хелоуийн,даже с Хамелеон един прекрасен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pumpkin 3.04.2017 22:09:45 отговори + 9 1
Истината е, че колкото и години да са минали, каквото и да се е случило в сърцата на по-старичките метъл фенове Helloween = Kiske. Толкова. Deris е страхотен но някъде вътре в сърцето Helloween винаги поне при мен ще бъде асоцииран с Kiske и Hansen. Двата Keeper-а са останали в историята като класики. Трудно е да се каже, дали следващите след тях ще бъдат причислени някога за такива. Просто лично мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 4.04.2017 11:29:32 + 5 0
Не е, че не си прав, но имам чувството, че покрай кийпърите, които и на мен са ми любими, незаслужено малко се говори за Walls of Jericho, a това е нещо, което няма аналог на европейската сцена. Дано да изпълнят туй-онуй и оттам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mitko37 2.04.2017 00:54:52 отговори + 8 9
Monti, ти наистина си доказан слабоумник! Извинявай нищо лично! Но как да квалифицираш индивид след тези глупашки речи.... а бе ***** знаеш ли кой е вокалист на тиквите от 1994 година? не знам кой е излишния в случая....Helloween са живи благодарение именно на Анди Дерис, който замести лигльото Киске...който сега е прогледнал..о, Боже! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monti 2.04.2017 11:31:25 + 4 2
Спокойно бе пич. Кво си се развалнувал. Пази си сърцето... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monti 1.04.2017 10:00:16 отговори + 6 11
Жестокоооо... Само дето Анди Дерис е излишен в това турне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 31.03.2017 16:25:58 отговори + 13 2
Определено ще бъде събитието на годината този концерт. Тиквите са готина банда. Всичките им периоди са готини. Разбира се, годините с Киске са класика в метъла, но по мое мнение, в днешния си състав са много по- добри инструменталисти от едно време! Дерис няма възможностите на Киске, но смятам, че е доста по-разнообразен от него и е много добър композитор. Дуетът между Дерис и Киске на мен не ми допада. На киске му пасва най-много Тобиас в Авантейша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


popfolk_headbanger 1.04.2017 22:17:55 + 3 0
Абсолютно съм съгласен с теб ! А дали ще има наистина дует, или всеки ще си пее песните, предстои да видим, живи и здави дотогава
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 3.04.2017 14:52:49 + 1 1
Какво значи, че няма възможностите. Това да не е състезание? Комплексно Анди е направил мноооого повече за тази група от Киске. Тъпо е да се сравняват двамата, но Анди е вокалистът на Хелоуиин. Киске е част от историята. С него бяха направени страхотни албуми на групата. Но това беше в един минал живот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тиквеник 3.04.2017 18:40:42 + 2 0
MalmSuite, напълно съм съгласен. Добре е да се уважават корените, но не и да се живее в миналото. Особено когато става дума за развитие в творчеството. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 31.03.2017 13:37:24 отговори + 11 2
Те туй е кеф!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 31.03.2017 10:28:50 отговори + 11 2
Супер!!! Най-яката новина...въпреки, че всички я очаквахме! Надявам се, да се получи страхотно преживяване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.03.2017 21:12:45 отговори + 17 15
Мисля, че троловете не разбират колко велико събитие предстои за България. Колкото и бойковци да дойдат на власт, колкото и комунисти да си сменят управлението, колкото и бареци да си продадат задните части, нищо не може да се мери с това, освен ако Мик Джагър и компания не решат да минат през нас! На 14 декември ще се пише история

(а междувременно дано гръм и мълния сразят политиците - и тежък чук за парламента)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 30.03.2017 21:56:38 + 20 0
(facepalm) Бе, човек, ти определено имаш огромен комплекс за малоценност, който избиваш в коментарите на този сайт. Някаква мания за внимание те гони. Потупване по рамото ли очакваш? Включванията ти са смехотворни, сравненията инфантилни и немалко пъти си доказвал с откровения колко си спрял ментално. Спри да се вреш и да пишеш на тема по 5 коментара. Да, знам, че уж в твоята глава изразяваш "мнение", ама не - ти си един мазохист и щом ти казаха, че си трол започна да наричаш другите такива. Това с политиката пък за какво го изцепи... Никой не се интересува от "възгледите ти", кога отиваш да си купуваш билети, колко пари даваш за дискове и кога си лягаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 30.03.2017 22:12:06 + 15 1
Аз пък мисля, че на някой му идва времето за тежкия чук на едни як бан. За цялостно творчество. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.03.2017 22:49:50 + 2 14
Тролове са анти-елека и господин "Никой", не аз. Колкото и да ме наричат трол, реално не съм такъв. Изразявам си мнението, както всички останали, било то (анти)политическо, музикално, позитивно или негтивно. Мисля, че ти си този, който изразява комплекс за малоценност, просто като отговаряш на коментарите ми и ме нападаш без причина. Кажи нещо по темата, вместо да се правиш на психолог.

Айде, лека нощ, че ми се доспа. Утре сутрин тръгвам на славно пътешествие с брадва и танк - ще се сражавам с горски тролове, които не зачитат чуждо мнение... преди да са им прокарали интернет!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 31.03.2017 00:11:28 + 12 1
По темата мнението ми е написано, но не под твоя коментар. Типично за теб да повтаряш написаните думи на някого към теб и да ги пишеш като свои. На това му се вика знаеш ли к'во - безпомощност и някакъв малоумен опит на самозащита. И да, ти си не за психолог, ами за психиатър.
Ще гониш с брадва и танк на баба си хурката Kой те знае каква плаха дрисня си, когато станеш от компютъра. Дано верно те баннат, прав е Прост Българин.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 31.03.2017 01:18:50 + 11 1
Анти-терлик, с глупостите, които пишеш, по-точно изливаш, не правиш добра реклама на хората с твоя вкус. Има един-единствен по-добър вариант - да пишеш за чисто забавление, но като ти чета "манджите с грозде" от политика, музика и не знам какво, се притеснявам, че си "имаш мисия" и нещата не са добре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 31.03.2017 09:19:12 + 5 10
Казваш, че съм плаха дрисня? Имам черен колан, връчен ми лично от Джаки Чан Гледал съм всички негови филми, както и "Матрицата" и "Терминатор"-ите. Във вените ми тече не кръв, а стомана и имам пълномощно да пилотирам космически кораб. Джейсъм Стейтъм се е учил на бойни изкуства от мен. Откак натупах чичо Владо от Русия и Бойко Борисов преди няколко години, не смеят да ме погледнат в учите. Имам роднинска връзка с Йоаким Броден от Сабатон и Джоуи Демейо от Меноуор. И не напоследно място - в момента Джорджано записва хеви/дет/траш/дуум/слъдж/пауър метъл албум, благодарение на мене. Мери си приказките, многоточко!!!1!

(Така изглежда един напълно безсмислен, саркастичен и извън темата ТРОЛСКИ коментар. Прави разлика между тролене и обикновен хумор ^_^)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 31.03.2017 09:57:55 + 9 0
Ти и сарказъм? Ох, ти ли бе Шушон-Плетен? На теб понятията ти бягат. Ти си един нищо и никакъв истерик и фантазьор. Уж си много отворен, а половината групи, които твърдиш, че слушаш са някакви изпърдяни женки, на които си станал фен преди няколко месеца. Не беше слушал "Death Magnetic" до скоро, да не говорим, че нали си истински хеви металист - не беше ходил никога на концерт на Accept и те било срам от това. Ти си си за срам. Едно смислено изречение не можеш да скалъпиш, тръгнал си да се защитаваш. Айде у лево Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 31.03.2017 10:09:43 + 7 0
Вярно е, че му се губят и бърка понятията. И/или превежда от някаква международна база данни за тролове. По друг начин не може да се обясни, че има "пълномощно за пилотиране" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 31.03.2017 11:47:59 + 8 1
до терлика
Ти постоянно плюеш модерните групи и стилове,елека плюе старите групи.Той е трол,ти не??И как така?Той също по тази логика не е тро,ла само изразява мнение.Да не говорим,че ти сам си признаваш,че се кефиш на поп и рап музика.Което не върви с "тру" метъл мрънкането ти.А пък та за танковете и мечовете е пълна тъпотия.Кой пък измисли,че метъла е музика за танкове и мечове?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aнти-терлик 31.03.2017 14:15:05 + 2 6
Аз и на много други концерти (на които иначе ми се е искало да бъда) не съм бил. Още ме е яд, че нямах възможност да видя Аксел Роуз, когато гостува с Гънс през 2012. Миналата година щях да пропусна и Амон Амарт, понеже точно тогава бях хванал грип... но въпреки това отидох, макар и с температура. На следващия ден бях излекуван! Истинския метъл лекува!

Това, че някой не е ходил на даден концерт нищо не значи. Или че не е слушал даден албум. Death Magnetic все още не съм го чул (макар да го взех за празниците), още по-малко "онзи" албум, който не смея да назова. И? Ти сигтрно на мп3 караш.

Колкото до жанровете, аз и за Джъстин Бийбър не говоря много позитивни неща - а той си е направо Ози в сравнение с така наречените "модерни" метъли. Бийбър поне може да си свири на китарата.

Метълът не опира до мода! Или свириш МЕТЪЛ, или не.

Модерни се водят позьорите... онези по анцузи, потници и сыс зализани косички, дето МТВ представя за "метъл". Макар че в повечето случаи отдавна не са модерни, но както и да е.

Спирам дотук, преди да съм изръсикл някоя глупост.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 31.03.2017 15:53:45 + 7 1
анти-терлик, тия хорица от МТВ какво толкова са ти сторили?! Като те чете човек, сякаш са ти отвлекли децата, изнасилили майка ти и изтрепали половината рода. Нямаш мнение, където да не ги храниш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 31.03.2017 16:31:45 + 5 0
Братя и сестри - моля, не спирайте да казвате и показвате на анти-терлик колко е безмозъчен, че е трол и т. н.
Сигурно рано или късно ще ви омръзне. Обаче тогава той ще започне да си разиграва коня като някой от Nanowar пластмасовото детско конче на сцената.
Давайте да му натякваме непрекъснато, че тотално зле.
Естествено - той никога няма да се оправи. Но да се надяваме, че може би ще вземе да скочи от някой висок мост под който няма река.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 30.03.2017 17:45:11 отговори + 13 4
Защо "гениалните" прес-драскачи не са написали, че Kai Hansen е и вокалист, не само китарист. Кой друг, освен него може да изпее песните от първите 2 албума? Никой! Анди е смешен като ги пее, а на Киске гласът му не е за такива резачки. Но май с това се изчерпва критиката, новината си е отлична. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 30.03.2017 19:12:03 + 10 5
Кай нали си взе вокал в Гама Рей. Може да не пее. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саймондо 31.03.2017 11:28:22 + 3 2
Не, че нещо, ама нека за този концерт Кай да си остане само на китарата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 31.03.2017 12:21:56 + 2 1
Саймондо, ти лууууууд ли си? Кой ще изпее Ride The Sky??? Лигльото Анди ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саймондо 27.04.2017 16:19:42 + 1 0
Не съм луд, просто поостарях. На Walls of Jericho (и там другите хеща с Хансен като вокал) си махахме главите като излезе. Сега, 30-тина години по-късно, предпочитам другите двама (и чакам албум на Гама Рей с друг вокал). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal_forever 30.03.2017 17:29:56 отговори + 15 3
СУПЕР!!!
С нетърпение очаквах тази новина!
Това ще е величествен, исторически момент!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


!!!!!!!!!!!!! 30.03.2017 17:13:01 отговори + 6 36
НЕМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТЕЗ!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.03.2017 21:20:57 + 6 6
"Тез" колкото и пъти да идват, все ще им е малко. Завиждам на цивилизованите страни, че такива концерти за тях са едва ли не ежедневие. Кога отново ще видим нещо подобно на наши земи? Такова събитие може да се мери единствено с концерт на Ролинг Стоунс или на Гънс с Аксел и Слаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антиняк на антиняци 31.03.2017 08:23:27 + 7 2
Налъме, фащай Елечето и скачайте дружно прегърнати от някой мост, възможно най висок за предпочитане, и да няма вода отдолу, ми бетон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 31.03.2017 09:00:50 + 9 2
Вече не мога да преброя колко концерта на "ТЕЗ" съм гледал, но ако всеки петък свирят в Армеец ще ходя да ги гледам. И винаги ще се нареждам най-отпред часове преди концерта. Просто защото Хелоуиин те мачкат и издухват като машина и всички лайна дето си събрал от ежедневието се изтърсват от теб като чувал с картофи. И излизаш от залата пречистен

аааа да - феновете им са едни от най-яката публика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...и Анди 30.03.2017 16:27:10 отговори + 3 12
По-точно е да се каже Helloween с Kiske, Hansen и Andi. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 30.03.2017 16:39:43 + 9 19
Ху дъ фак ис Анди?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Неразбирач 30.03.2017 19:30:48 + 13 14
Анди?! Тва е човека дето направи Helloween успешна банда. Без него щяха да си останат една посредствена банда,като Unisonic. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 30.03.2017 19:47:48 + 16 7
Ти наистина си неразбирач, Кийпърите направиха фурор в края на 80-те, какъв ти Анди тогава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Неразбирач 30.03.2017 20:49:07 + 8 9
Един/два "кийпъра" пролет не правят.... и ако малко повече прочетеш ще видиш,че Хансен е човека зад първия албум и съответно Вайкат зад втория. Киске е супер посредствен композитор. Така,че фак офф... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 30.03.2017 21:29:19 + 11 3
Някои само са чели, други сме били свидетели. Това, което обърна внимание върху Helloween са Кийпърите, без значение точно кой какво е правил в групата. Тия тънки анализи дойдоха много по-късно, тогава се "наливаха основите", по-точно е "доливаха", защото други бяха наченали, но за континентална Европа Helloween са един от еталоните за метъл, а по-късно едни от вдъхновителите на възраждането на хеви-пауър метъла. Анди има принос, но на по-късен етап. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jojo 1.04.2017 12:36:12 + 0 0
е верно си неразбирач Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 30.03.2017 16:24:10 отговори + 17 3
Да, да, ДА!
Това ще е велико! С такова нетърпение чаках тази новина
Но ми е жал за тези, които вместо да се кефят, се занимават с цените на билетите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 30.03.2017 15:15:18 отговори + 17 3
50(60) лв правостоящи. Да седиш на такъв концерт е прецакване. Правостоящ пред сцената - там е купона. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Форумна мишка 30.03.2017 15:08:46 отговори + 6 7
Догодина да викнат и Роланд, и с него да направят едно турне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ванката 30.03.2017 15:07:27 отговори + 11 3
Ще се посети ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dodo96 30.03.2017 14:27:05 отговори + 14 3
Почти бях сигурна, че ще наминат и през България, но друго си е да го видиш обявено официално. А цените на билетите са нормални. Живот и здраве съм там! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 30.03.2017 14:01:05 отговори + 17 9
Много добре, още един концерт тази година в списъка. А онези по-долу дето се вайкат за цените... Ми поработете малко, хора, не може само майките и бащите да ви изхранват и да ви купуват билетите. Да мислиш като скот е лесно, да се реве също, ама 50 или 60 лева, ако не можете да заделите, значи сте бахти въшките мързеливи. Айде със здраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хюлия Мурадова 30.03.2017 13:33:48 отговори + 8 26
За тия пари Андре Дерис трябва и питки с кебапчета да раздава... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хюлия Мурадова 30.03.2017 13:35:28 + 9 18
* Анди Дерис

Обърках се с шеф Андре Токев.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Troll Hunter 30.03.2017 13:30:57 отговори + 10 37
Моля, организаторите да спрат тролят и пускат слухове, а да намалят цените! 80 лева са много пари за България!
Това си е чалга събитие и няма нищо уникално!
Просто едни старчета изкарват малко пари!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Рептил 30.03.2017 14:48:55 + 13 6
Ми ри като хачиш 80 лева за цигари мн ше са ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 30.03.2017 12:16:14 отговори + 17 4
Ха,ха,ха, знаеееееееех си. Там съм Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Калин 30.03.2017 11:49:22 отговори + 15 3
Идеално ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 30.03.2017 11:43:14 отговори + 21 2
To, дето се казва, почти се знаеше, но докато не го видиш обявено черно на бяло, все си в напрежение ...

Важното е, че го дочакахме !!!!
Освен това съм съгласен, че това ще е метъл събитието, но не само на годината, но и на петилетката.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.03.2017 11:41:41 отговори + 19 14
Боговете чуха молитвите ни! Слава на Киске! Слава на Хансен! Слава на Хелоуин! Слава на Истинския метъл! Слава на Один! Слава на боговете! Слава и на организаторите за великото събитие! Първо Сабатон и Аксепт, после Пърпъл, накрая и Хелоуин!

Остана по някакъв начин и Меноуор и Мейдън да наминат!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.03.2017 11:44:18 + 9 11
След няколко часа отивам за билети! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 30.03.2017 17:54:54 + 5 12
Кви молитви бе?Тея идват всяка година, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.03.2017 21:03:57 + 8 1
Не и в оригинален състав! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мухата 30.03.2017 11:41:05 отговори + 4 7
Апропо, според Вайкат може да има и някоя резачка с Майкъл Кайск ???? ще видим. А самото шоу ще е над 3 часа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


fen 30.03.2017 11:31:23 отговори + 16 4
дочакахмеееее.Честито на всички фенове.Ще бъде уникално преживяване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джони 30.03.2017 11:13:49 отговори + 21 4
Метъл събитието на 2017-18 година ще мине и през България !! Честито на всичк BG pumpkinheads!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ба думмм тццц 30.03.2017 10:36:30 отговори + 18 3
Йес беееее. Ще се ходи задължително. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не е хейт 30.03.2017 10:28:16 отговори + 6 35
Какви саа тия цени бе?! Това да не е опера? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хейт ли? 30.03.2017 10:32:14 + 27 5
50 лева са ти много за Helloween и то в оригиналния им състав?! Ти си някъв луд човек... аман от разбирачи братче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NaGrishaGanchevBratMu 30.03.2017 10:39:45 + 32 5
Пич, ако 50 лева са ти много за билет, не обвинявай организаторите. Спри се за 5 минути и помисли върху живота си, грешките които си допуснал, за да стигнеш до този момент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мухата 30.03.2017 11:27:08 + 18 3
При положение, че 30 години си ги чакал в този им вид нищо друго няма значение. Да. Може да се приеме и за опера. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.03.2017 11:45:35 + 10 8
Това е едно от събитията на този век! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 30.03.2017 20:00:55 + 5 4
ми с джобните от мама и татко дето ти ги дават за даскало нема да стане Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Форумна мишка 30.03.2017 10:27:12 отговори + 16 3
Повече от ясно беше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".