Самостоятелният албум на Lemmy Kilmister може би ще излезе преди края на годината

30 мар 2017, 06:50 ч. 1632 / 3 5
пред./следв.

   Jim Voxx от германската банда SKEW SISKIN разкрива, че постепенно приключва работата по дългоочаквания първи самостоятелен албум на легендарния фронтмен на MOTORHEAD Lemmy Kilmister (1945-2015). Jim работи по материала за творбата от няколко години и казва, че е възможно тя да се появи преди края на 2017-а.

   Точната дата на излизане на диска зависи от мениджмънта на MOTORHEAD. След смъртта на Lemmy са останали доста негови неиздадени парчета и предстои да се уточни кои ще влязат в бъдещия албум. 

   В миналото Lemmy неколкократно си е сътрудничил със SKEW SISKIN, включително и в две песни, които ще бъдат включени в предстоящата творба. Имената им са "Stand Upon the Mountain" и "Don't Matter to Me"Voxx споделя и че идеята за самостоятелния албум се е родила още през 2003 г. Тогава Lemmy е отишъл при него без да има конкретни намерения и е пожелал да си сътрудничат. Фронтменът на MOTORHEAD не е бързал, но когато започнаха здравословните му проблеми работата по проекта е била прекратена. Сред композициите в албума са колаборации с REVEREND HORTON HEATTHE DAMNED, едно парче с участието на Dave Grohl (FOO FIGHTERS, NIRVANA) и песен с Joan JettLemmy е споделял и че има намерение да запише песен и със Skin от SKUNK ANANSIE, но не се знае дали това се е случило. 

   Поне в две от парчетата ще има брас секция, саксофон и "блус пиано".

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Вирус 30.03.2017 12:25:04 отговори + 7 2
Терлик излагаш се. Само 3 от 4 коментара са твои. Можеш още. Дерзай! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.03.2017 08:30:55 отговори + 1 5
Гледал съм по интернет един самостоятелен албум на Леми с кавъри на песни и колаборации, но никога не съм го намирал в България. Имаше го в OLX по едно време, но беше продаден, когато го видях. Най-вероятно беше буутлег.

Това ще бъде велик албум!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 30.03.2017 10:51:13 + 6 0
Да, винаги албумите чиито автори не са имали желание да издадат приживе, а след това някой приграднял за някой лев го направи.. да тези са от най-великите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.03.2017 11:49:41 + 1 6
Една голяма част от неиздаваните песни могат да се чуят безплатно в Ютуб, макар и с по-лошо качество. Кавърът на "Enter Sandman" дори ми харесва повече от оригиналната версия:

https://www.youtube.com/watch?v=hF9Gr5waAJg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.03.2017 11:52:09 + 1 6
(в заглавието пише Моторхед, но на други места пише, че това е песен на Леми, а и я имаше в този албум, за който писах по-горе) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".