HELLOWEEN вече работят по материал за следващия си албум

21 мар 2023, 06:35 ч. 911 / 12 7
пред./следв.

   В скорошно интервю за "The Metal Voice" вокалистът на HELLOWEEN Michael Kiske разкрива, че олстар съставът на групата вече работи по материала за следващия ѝ студиен албум.

   Както знаете, "Тиквите" издадоха едноименна творба през 2021 г., която бе историческа, тъй като в нея участваха както настоящите членове на бандата, така и легендарните им бивши/завърнали се колеги Kai Hansen и самият Kiske.

   Певецът споделя, че преди десетина дни е получил демо песен от Kai, която звучи страхотно и е донякъде "извън шаблона", което я прави още по-добра. В известна степен парчето напомня на легендарните QUEEN. В него има много пасажи на пиано, а също и голям хор. Michael казва още и че композицията напомня на опера.

   Вокалистът Andi Deris също има подготвени идеи за нови песни, макар да не знае подробности. Kiske допълва и че Deris има "дарба", която го прави особено продуктивен. За него е лесно "да седне и да напише 10 песни". Michael казва още и че Hansen е бил "малко мързелив" при създаването на диска от 2021-ва, но сега ще компенсира с повече материал.

   Едва ли творбата може да се очаква по-рано от догодина, но е сигурно, че това лято, на 2 юли, HELLOWEEN "United" ще свирят отново в България. Те ще бъдат хедлайнъри на третия, финален ден на фестивала "Midalidare Rock 2023" (поръчай билет онлайн).

 

helloween - kiske, sasha



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Жифко 23.03.2023 08:00:06 отговори + 2 0
Е ти кой си та си се видял ...и си чул ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kiske 22.03.2023 13:20:06 отговори + 0 0
Надявам се да е двоен, за да има повече материал за слушане! Примерно Master of the seven keys... Ще е интересно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 22.03.2023 02:55:46 отговори + 4 1
Прекрасна новина ! Нямам търпение. Имах щастието, когато се видях с Анди да чуя новата балада ''Into the sun'' , която ще е и част от новия албум, една от най-добритe песни на Хелоуин изобщо. Дано и Кай наистина се включи по-активно този път Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbangerзнен 21.03.2023 17:58:02 отговори + 5 1
Всъщност, винаги се коментира, че Кай, който никога не е криел този факт, е основно повлиян от Iron Maiden и Judas Priest. Обаче, има някои песни, като “The silence”, “Heal me”, “18 years”, “Hand of Fate” , както и други, в които много ясно се усеща, че е фен и на Queen, така че влиянията от тях не са изненада. Готиното е, че винаги го прави със собствен почерк, та не можеш да го обвиниш в плагиатство. Знаем го кой е, знаем, че е много енергичен на сцената и има заряд за двама, всички го обичаме, но рядко се сещаме да споменем, колко всъщност добър музикант и талантлив композитор е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хамбургска тиква 21.03.2023 09:50:52 отговори + 4 2
Малко сте объркани в превода). Киске има две интервюта и сте ги слушали отделно. Така, че и двамата сте прави. В едното се говори за опера, а в другото за симфония и опера. Поздрави и старата народна мъдрост казва Хелоуин не се празнува, а се слуша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


StratoBOB 21.03.2023 07:32:32 отговори + 3 4
WeRock, каква опера ви гони? Думите на Киске са, цитирам : “ It's another Kai Hansen sort of symphony. But I really liked it.” Симфония! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 21.03.2023 07:51:55 + 7 1
StratoBOB, какво гонене ви гони? Ето още от думите на Киске, цитираме:

And that song was a bit QUEEN-like. It had a lot of piano parts in it — very operatic, with big choirs
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".