Floor Jansen и Hannes Van Dahl очакват второ дете

20 мар 2023, 15:23 ч. 1318 / 15 4
пред./следв.

   Шест години след като вокалистката на NIGHTWISH Floor Jansen и  съпругът ѝ, барабанистът на SABATON Hannes Van Dahl, се сдобиха с дъщеричката си Freja, семейството има нова радостна вест.

   Двойката очаква второто си дете по-късно през тази година. Певицата и мъжът ѝ публикуваха фотос в социалните мрежи, на която малката Freja показва снимка от видеозон с бъдещето си сестриче или братче (без да броим кучето ;)

   Дори и при по-внимателно разглеждане на изображението в голям размер засега не можем да предположим със сигурност какъв ще е полът на детето. Със сигурност скоро ще разберем и това. Floor и Hannes коментират единствено, че не след дълго у дома ще бъдат четирима, а не трима.

 

floor jansen freja brother pic hannes



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


StratoBOB 21.03.2023 07:52:52 отговори + 8 0
Радвам се за новината, но от друга страна съм любопитен как ще се отрази това на плановете на групата да запишат новия албум. През януари Янсен издаде малко тайни от кухнята. А именно, че планират да записват през 2023. Отнесено към летните фестивали , по които имат ангажимент явно ще го пее в доста напреднала бременност. Изобщо прозвището, което й сложиха феновете й си е точно на място. Кралицата Валкирия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 20.03.2023 18:49:36 отговори + 6 0
Малката май е заформила трапчинка на брадичката като мама. Живо и здрави да са, и да продължават да радват с музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 20.03.2023 18:35:44 отговори + 3 0
Tutur - голяма драма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 20.03.2023 18:22:58 отговори + 6 2
Един кривак явно смята, че още едно дете в това семейство ще увеличи драстично пренаселеността на планетата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".