HELLOWEEN започнаха работа по нов албум

11 май 2007, 16:11 ч. 124 / 1 5
пред./следв.
Днес HELLOWEEN са влезли в студиото на Andi Deris "Mi Sueno Studios" в Тенерифе, Испания, където ще запишат наследника на "Keeper of the Seven Keys – The Legacy". Групата ще работи с продуцента Charlie Bauerfeind (BLIND GUARDIAN, SAXON). Плануваната дата на излизане е 31 октомври.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Заклета фенка на хар 17.06.2007 14:03:59 отговори + 0 0
Тенденцията в България е правилна ,по отношение на музиката ,която се слуша. Рок музиката отгаваря на същността и темперамента на съвременните българи,независимо от възрастта им.Щастлива съм от факта, че имам възможност да наваксам това,което комунизма ни отне като музика ,а и всичко друго!Рок музиката дава душевен комфорт на демократично мислещите хора ,в това число и в България!Ще направя всичко възможно да посетя Каварна ,поне за един от концертите!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DanceofDeath 13.05.2007 21:30:11 отговори + 0 0
Дано избягат от прогрисева тоя път, че ми липсва стария Хелоуин.Ако не-и на тва ше се радвам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ABBATH_Veliki 13.05.2007 12:22:58 отговори + 0 0
Йееееееее!!! Хелоуин са велики!!!
))))))))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.05.2007 18:04:50 отговори + 0 0
С нетърпение го чакам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 11.05.2007 16:20:51 отговори + 0 0
това е едно добра новина.мене въпреки всичко последния кийпър си ме зарадва освен каскет да им пожелаем Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".