Президентът на "Century Media" се оттегли

11 май 2007, 16:46 ч. 254 / 2 2
пред./следв.
Президентът на базираната в Лос Анджелис компания "Century Media" Marco Barbieri е напуснал лейбъла, за да преследва нови лични интереси, които нямат общо с музикална индустрия. Периодът, в който Barbieri води компанията се свързва с успешните албуми на SHADOWS FALL и LACUNA COIL. Името на заместника е Brian Sharp.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Skolnick 15.05.2007 22:29:34 отговори + 0 0
Nevermore Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

knothead 11.05.2007 18:39:37 отговори + 0 0
Много стойностен лейвъл, дано и новият човек продължи в същата прогресивна насока Иначе за банди от най-различни екстремни жанрове като Napalm Death, Skinlab, Watch Them Die, Diecast, Iced Earth трябва да се търси друг визнес партньор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".