Хепънинг преди концерта на IRON MAIDEN в София

9 юни 2014, 14:06 ч. 532 / 6 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

   Само след седмица София ще бъде разтърсена от взривяващото шоу на IRONMAIDEN! Британските метъл величия пристигат у нас за един много специален концерт, с който отбелязват края на супер успешното MAIDEN ENGLAND TOUR. Стартирало точно преди две години с паметни изяви в САЩ и Канада, турнето премина през четири континента. Когато Maiden England приключи на 5 юли на фестивала Sonisphere в Небуърт, Англия, шоуто на IRON MAIDEN ще е гледано от над два милиона екзалтирани фенове по целия свят.

   Интересът към концерта на великолепната шесторка у нас надмина всички очаквания.  Феновете на IRON MAIDEN тръпнат в очакване да чуят най-големите хитове на групата от 80-те, които ще бъдат изпълнени за последен път пред публика. Ще се насладим на едно несравнимо с нищо досега светлинно шоу, с взривяващи пиро ефекти и уникални превъплъщения на талисмана на групата – ЕДИ.

    Хилядите фенове на кралете не метъла ще могат да се настроят подходящо за купона в деня на концерта, 16 юни с хепънинг пред зала „Арена Армеец“. От 15,00 ч. на специално оградено пространство пред залата ще бъде поставено началото на шеметен купон, озвучен подобаващо от рок диджеите на клуб „Rock’nRolla“ – Данчо Стълбицата и Васко, и полят обилно с бира.

    Входовете на зала „Арена Армеец“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 18,00 ч. Поради очакваното натоварено движение по бул. Цариградско шосе, където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт. Шведската хеви метъл банда GHOST ще се качи на сцената в 19,40 ч, като изпълненията им ще продължат до 20,30 ч. Очакванията са Брус Дикинсън и компания да се появат около 21,00 ч, като шоуто им ще продължи поне два часа!

   Билетите за концерта на IRON MAIDEN са почти изчерпани. Ограничени бройки могат да бъдат закупени от офиса на Тикетпро, както и от билетен център на НДК.




Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иво 10.06.2014 18:10:47 отговори + 0 0
А пък аз си мислих, че само метъли и рокаджии четът и коментират тук. Пък то било пълно с хейтъри и ***************. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фил Кавалермо 9.06.2014 22:12:44 отговори + 0 0
Още с думата "хепънинг" ме отказахте да чета написаното под заглавието... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 9.06.2014 17:46:53 отговори + 0 0
Точно час и четиридесет ще е концерта,а не поне два часа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефан 9.06.2014 17:46:31 отговори + 0 0
SME се стараят да догонят по патетика рилийзите на (селските) BEC(ове)...

Това са Мейдън, по дяволите, 2-3 изречения са достатъчни: ако дойдете по-рано, ще е по-добре; ще ви подгряваме още пред залата от 3; има последни бройки билети еди-къде си и това е!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

язе 9.06.2014 17:39:46 отговори + 0 0
смееех Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Има ли значение. 9.06.2014 15:04:53 отговори + 0 0
Честно, малко са групите, които са професионални и способни колко Мейдън. Да не говорим, че Мейдън са едно от малкото групи, които са се запазили некомерсиализирани и се борят активно срещу безобразията в държавата си и се занимават с един куп благотворителности.

А рядко има музика по-добра от тяхната.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

777 9.06.2014 14:58:03 отговори + 0 0
Кралете на метъла.пхахахха,не бяха ли меновър кралете? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 9.06.2014 14:49:30 отговори + 0 0
Супер много грешки и неточности има в тази новина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 9.06.2014 14:38:02 отговори + 0 0
Нали беше разпродаден...изведнъж мистично се появиха билети Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".