HEXIS, WOES, ZILPZALP и KING OF SORROW свирят в София на 23 юли

21 юли 2018, 08:07 ч. 482 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение

Отлична възможност да се докоснете до тъмната страна на модерния хардкор се отваря на 23 юли по време на поредния DIY Live организиран от Kontingent Records.

Две банди от Дания (HEXIS и WOES), една от Германия (ZilpZalp) и местен съпорт от страна на KING OF SORROW ще потопят в мрак и шум столичния клуб Grindhouse.

HEXIS идват от Копенхаген и това всъщност не е първото им идване у нас. Една от най-бързо нашумяващите модерни европейски хардкор банди свири в София и през миналата година, а първият им лайв тук бе още през 2014 г.

След като направиха турове в Америка и Азия, момчетата прдължават да са на път през по-голямата част от годината. За това лято обявиха, че ще обикалят Европа нон стоп в продължение на над 3 месеца. От големи и не толкова големи фестивали като Fluff и Ieper, до малки ъндърграунд местенца – HEXIS са в топ форма и вече показаха нагледно защо са една от най-активните и харесвани тежки банди в момента.

Техните съграждани WOES ги придружават в първата част от турнето им, което е отлична възможност да видим още една яка банда от Дания, която идва за пръв път в България.
ZilpZalp са от Дортмунд, Германия и за тях това също е български дебют. Те свирят емоционален хардкор/скриймо и наскоро издадоха първия си албум на винил. Немците ще открият шоуто в понеделник, така че бъдете на време!

След тях на сцената ще се качат KING OF SORROW, едно от по-новите събитие на българската хардкор сцена. През миналата година бандата от Сливен/София пусна дебютен винил през ugly & Proud Records, а съвсем наскоро пусна и чисто нов лайв клип от концерта им с Vendetta, Last Hope и Expectations.

Не пропускайте най-интересното хардкор шоу до края на лятото!
Датата е 23 юли, мястото е Grindhouse Skateclub. Вратите отварят след 19:30, а входа е 10 лева – само на място в клуба.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".