Информация за концерта на HEXIS и TELOS в София

19 май 2017, 13:50 ч. 551 / 8 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

От живописната хлад на тесните датски фиорди до прашните бетонни монументи на софийската градска реалност. От студения мрак на апатичното скандинавско безвремие до сивата и монотонна матрица на пост-модерния, съвременен град. Северноевропейският мистицизъм среща балканската импулсивност в един от най-анахроничните гигове, на които ще станете свидетели тази пролет.

В празничния 24-ти Май, черните облаци на собствените ни съзнания ще се сгъстят в критична доза емоционален дисбаланс, резултат от една трудна за описване музикално-шумова кататония.

Викинги на мрака, две датски супер-групи са тръгнали на поход из безкрайните европейски пътища. Един от тях ще ги доведе право в София, място, където музиката им най-после ще се почувства у дома, дори на хиляди километри от него. HEXIS и TELOS ще посетят родината ни за един концерт, издържан предимно в сиво-черната гама на Бащите на северноевропейският блек-хардкор, който вече десетилетия размазва алтернативните сцени по света с втрещяваща бруталност, до болка искрена емоционалност и крайна експресивност чувствата...

Със своя blackend hardcore Hexis и Telos ще имат удоволствието да помрачат дори прекрасния почивен ден на всички, избрали да посетят тяхното участие в столицата.

Подкрепа в това начинание ще им окажат глашетаите на урбанистичния реализъм, грайндкор терористичната организация RAZGRUHA, както и грайнд-дет кошмара БЯС.
Началото е 20:00ч., като планът е концерта да започне на време! Входът ще коства еквивалента на 5 спестени билетчета от градския транспорт, а мястото на срещата е в добре познатият ни софийски скейт клуб Грайндхаус.

Дата: 24.05.2017
място: Grindhouse skateclub, София
София, бул. Цариградско шосе 73
Вход: 8 лв
Начало: 20:00

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ВУДУ ПИПЪЛА 19.05.2017 22:50:20 отговори + 1 0
Голямо представяне, голямо нещо... що не напишете книга? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 21.05.2017 22:27:16 + 0 0
Сакън!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".