"Hills of Rock 2019", ден втори: Легендите са живи

30 юни 2019, 14:22 ч. 6597 / 14 27
пред./следв.

   Вторият фестивален ден на тазгодишното издание на "Hills of Rock" започна в 17 ч. в топлия съботен ден с прогноза, в която не се мяркаше и капка дъжд, за радост на всички, преживели пороите в петъчната нощ. Парен каша духа обаче и пред сцената, на която излязоха италианците ADIMIRON, можеха да се видят хора с гумени ботуши. Други шляпаха боси, трети си бяха увили обувките в найлонови торбички. Трябва да се отбележи, че организаторите се бяха постарали да отведат водата и имаше достатъчно сравнително сухи участъци тревна площ.

   За половин час ADIMIRON увлякоха с изпълнението събралите се пред сцената свои бъдещи и настоящи фенове, въпреки че жаркото слънце не беше най-благосклонния фон за техния дет и прогресив метъл. С 20-годишна история и пет албума зад гърба си, групата очевидно знае как да се държи на сцената и да грабне вниманието на публиката. Атрактивната басистка Cecilia Nappo и вокалистът Sami El Kadi бяха главните действащи лица в това начинание и дадоха всичко от себе си за ударното начало на деня.

admirion

 

   След италианците на сцената излязоха германците LORD OF THE LOST. Групата има над 10-годишна история, откакто лидерът Chris "The Lord" Harms решава да събере пълнокръвна банда, за да свири на живо композициите си. С шест албума, последният от които ("Thornstar") излязъл миналата година, петорката неуморно изследва дебрите на дарк рока, индъстриъл и готик метъла. Сценичното шоу на момчетата е безкомпромисно - костюми, грим и пълно раздаване. Сетът им започна с трите сингъла от новия албум - "On This Rock I Will Build My Church", "Loreley" и "Morgana", атмосферата се нажежи и то не само от все още силните слънчеви лъчи. По време на "Dry the Rain", парче от дебютния диск "Fears" (2010), Chris слезе пред сцената, за да поздрави публиката, беше си направил и труда да научи "благодаря" на български и с това направи много добро впечатление на публиката. На "Blood for Blood" всички с охота откликнаха на призива да скачат и се получи врящо и кипящо море от хора. Пространството непосредствено пред сцената отдавна беше плътно запълнено и множеството се разливаше все по-нашироко, все още заобикаляйки по-калните места, които обаче с напредването на вечерта също щяха да бъдат окупирани.
Сетът на хамбургските даркъри завърши с игривата "La Bomba" и с категорично спечелени нови фенове на групата.

   Сетлист на LORD OF THE LOST (29.06.2019, Hills of Rock, Гребна база, Пловдив)

01. On This Rock I Will Build My Church
02. Loreley
03. Morgana
04. Drag Me to Hell
05. Dry the Rain
06. Blood for Blood
07. Doomsday Disco
08. Die Tomorrow
09. La Bomba


lord of the lost

 

 В паузата отскочихме до сцена "На тъмно", където зърнахме за кратко варналии от A-MORAL. Групата отдавна е утвърдена в пънк сцената и има солиден фестивален и концертен опит, така че несъмнено се задава яко изпълнение. Момчетата не спят, работят и по нов албум, който се очаква да излезе през есента. На сцената излязоха и забиха ударно, за радост на събралите се фенове, но сетът им се застъпваше с изпълнението на BONFIRE на главната сцена, което за мнозина не е никаква дилема. Оставяйки групата и почитателите й да се забавляват заедно, обърнахме поглед към втората германска група на главната сцена тази вечер, група със завидна история от над 45 години, 33 от които под името BONFIRE. Преживяла какви ли не промени в състава, преди няколко години бандата смени и вокалиста си - така, след като два пъти ги гледахме, предвождани от ветерана Claus Lessmann, сега за втори път (след феста в Русе миналата година) имахме възможност да чуем Alexx Stahl. Той явно помнеше предишното гостуване на групата на родна почва и вкара в употреба българското "благодаря". Публиката вече беше в диапазона на хилядите и съвсем неслучайно се беше събрала пред сцената. Първоначално имаше немалко разочаровани от отпадането на MUSHROOMHEAD от списъка с групи и макар че стилово BONFIRE нямат много общо с американската алтърнатив банда, хеви метълът и хард рокът на германците се посрещна радушно и от фенове, и от заемащите стратегически места за изпълнението на хедлайнерите.

   BONFIRE излязоха с класически сетлист, в който не фигурираха парчета от новите албуми, а акцентът падна почти изключително върху втория диск на групата под това име - "Fireworks" (1987). Чухме и "Don't Touch the Light" от едноименния "дебют", излязъл година по рано (за протокола, групата има немалка история и два албума под името CACUMEN). Дали от топлината, или развълнуван от топлия прием, Alexx се позадъха при изпълнението на "Sword and Stone", но се справи повече от добре с вечния хит, голямата класика в дискографията на групата - баладата "You Make Me Feel", с която доста хора се запознахме в едни далечни времена благодарение на култовата касетка "Metal Ballads Vol. 1", пиратска откъдето и да я гледаш, в която, впрочем, имаше и втори хит на BONFIRE - "Who's Foolin' Who", който не сме имали възможността на чуем като концертно изпълнение. Публиката пееше с пълно гърло и настроението беше по-добро от всякога. "American Nights" станаха "Bulgarian Nights", а след още две парчета групата се сбогува с феновете си, задала много успешно тона за вечерта оттук нататък в жанрово отношение.

Сетлист на BONFIRE (29.06.2019, Hills of Rock, Гребна база, Пловдив)
01. Ready 4 Reaction
02. Never Mind
03. Don't Touch the Light
04. S.D.I.
05. Sword and Stone
06. You Make Me Feel
07. American Nights
08. Sweet Obsession
09. Champion


bonfire


   На сцена "Music Jam" вече беше започнало изпълнението на КОНКУРЕНТ, които привлякоха доста публика в паузата на главната сцена. Емо Анчев и компания вече са делили една сцена с WHITESNAKE, имат над 30-годишна история и богат концертен опит. В съботната вечер представиха парчета от предстоящия си албум, както и класики като вечната "Дай ми време".

   След "конкурентите" на сцената излязоха швейцарците от DREAMSHADE, но екипът ни се раздвои между главната сцена и "На тъмно", където се развихриха нашенците ОБРАТЕН ЕФЕКТ и освен че напълниха цялото пространство пред сцената, направо ни махнаха главите. Концертът им се превърна в едно от най-добрите изпълнения за вечерта, няма да е преувеличено, ако кажа, че не стотици, а хиляди скачаха и пяха с тях на превърнали се в класики парчета като "За Марчето", "Карагьоз", "Кольо Пияндето", "Полет". Хора на всякаква възраст и с различни музикални предпочитания се отдадоха на фестивалното настроение, което Ники Попов, Симеон Рафаилов, Яко Доросиев и Николай Николов много добре знаят как да канализират и раздухат до еуфорични висини. Точката в края на сета им дойде логично с "Моля ви, мадам", а почитателите им могат да ги гледат и днес, пред-джулайморнингово на язовир "Жребчево".

   Под лъчите на залязващото слънце на сцената се качиха родните рок ветерани ERIDAN, но в леко променен състав - предвождани от 37-годишния чилиец Ronnie Romero. Шоуто им "The DIO Night" си поставяше за цел с подбрани хитове от дискографиите на BLACK SABBATH, RAINBOW и DIO да отдаде, по думите на Romero, "скромна почит на най-важния и най-големия певец в рока" - Ronnie James Dio. Миналия месец се навършиха 9 години от кончината на именития вокалист, а ако беше жив, след броени дни той щеше да стане на 77 години.

   Десетки проекти и формации по цял свят свирят в памет на Ronnie James Dio и не оставят пламъка на творчеството му да угасне, но малко успяват да стоят стабилно "в обувките" на титана. Ronnie Romero за пореден път показа, че освен един от най-впечатляващите съвременни рок вокалисти, е и земен, дружелюбен човек с чувство за хумор. Заедно с ERIDAN младият чилиец се представя за трети път пред българската публика, като първото му гостуване у нас беше през септември 2017 г. на фестивала "Изкуството е..." в Монтана, а второто - през февруари тази година в софийския клуб "Joy Station".

   Снощният сетлист ни преведе на пътешествие през творчеството на Dio в легендарните банди BLACK SABBATH и RAINBOW, както и с едноименния му солов проект. Безкомпромисно начало бе дадено с атаката на "Neon Knights" от албума на BLACK SABBATH "Heaven and Hell" (1980) и бойният поход продължи с призива "Stand Up and Shout" от основополагащия диск на DIO "Holy Diver" (1983). Легионите пред сцената вече се пробуждаха, но това беше "само загрявка", предупреди Ronnie Romero, и тогава във вечерния здрач грейна "Rainbow in the Dark". Незабравимите хитове от албума "Holy Diver" продължиха с едноименното парче, с което искрата вече бе разпалена и публиката запя текста в един глас с талантливия вокалист. Все още във владенията на DIO, Ronnie Romero и ERIDAN изпълниха песента, която с няколко думи описва Ronnie James: "King of Rock and Roll" от "Sacred Heart" (1985).

   Завой към дискографията на RAINBOW ни отпрати в 1976 г. и "Starstruck" от албума "Rising", а преди да я запее, Ronnie Romero вмъкна шегата, която помним и от предишното му гостуване в България: "Моля ви, не заснемайте и не пускайте това изпълнение в "YouTube", защото ще ме уволнят!" Тук е мястото да припомним, че младият чилиец е настоящият вокалист, избран лично от Ritchie Blackmore, във възродения състав на RAINBOW.

   "Last in Line" от втория албум на DIO със същото заглавие (1984) отново предизвика буря в събралото се множество и хиляди гласове се присъединиха към дрезгавия зов, a "Do You Close Your Eyes" на RAINBOW ни върна към "Rising" (1976) и накара много от присъстващите да се раздвижат в танци.

   Ерата на BLACK SABBATH оживя със заглавното парче от "Heaven and Hell" (1980) и в този момент вече не бяха останали равнодушни - неумолимият ритъм на баса на Иво Икономов накара феновете да тактуват с глави и крака, а след няколко мига всички припяваха с класическия риф, дирижирани от Ronnie Romero. Димо Тодоров майсторски пресъздаде китарното соло и го завърши, докато свиреше с инструмента си над главата, а после и зад тила. Кратка клавирна интерлюдия от Мартин Стоянов преля в началото на "Don't Talk to Strangers" ("Holy Diver", 1983), а краят на едночасовия трибют в памет на Ronnie James Dio бе поставен с "Kill the King" от "Long Live Rock'n'Roll" (1978) - последната творба в дискографията на RAINBOW с оригиналния им вокалист. Ronnie Romero и ERIDAN се сбогуваха с българската публика - вероятно не за дълго - и я оставиха в ръцете на хедлайнърите.

Сетлист на Ronnie Romero & ERIDAN:
01. Neon Knights (BLACK SABBATH cover)
02. Stand Up and Shout (DIO cover)
03. Rainbow in the Dark (DIO cover)
04. Holy Diver (DIO cover)
05. King of Rock and Roll (DIO cover)
06. Starstruck (RAINBOW cover)
07. Last in Line (DIO cover)
08. Do You Close Your Eyes (RAINBOW cover)
09. Heaven and Hell (BLACK SABBATH cover)
10. Don't Talk to Strangers (DIO cover)
11. Kill the King (RAINBOW cover)


ronnie romero



   Наближаваше времето на големите звезди във втората вечер на "Hills of Rock 2019" - неостаряващите WHITESNAKE и техния харизматичен фронтмен David Coverdale. Ако броим и участието им на пловдивския фестивал, Coverdale и компания са гостували в България вече седем пъти. След месеци ще се навършат 22 години от първия им паметен концерт в София на 21 ноември 1997 г. Времената и съставът на бандата се менят, поколенията също, и на концертите на "Бялата змия" вече присъстват деца и младежи, заченати на фона на хитове като "Still of the Night" и "Is This Love". Макар че настоящото турне представя актуалния 13-и студиен албум на WHITESNAKE, "Flesh & Blood", излязъл само преди малко повече от месец, златните шлагери си остават гръбнака на сетлиста и продължават да разтуптяват милиони сърца, както стана и в нощта на 29 юни край Гребния канал в Пловдив.

   Към 21:30 ч. близо 20 000 души със затаен дъх вече чакаха пред голямата сцена и когато часът удари, "лошите момчета" я щурмуваха с химна "Bad Boys". Барабанна и китарна канонада, ослепителни светлини и дълбокият, дрезгав и съблазнителен глас на David Coverdale - всичко това крещеше, че WHITESNAKE са дошли, за да завладеят българската публика и всякакви подхвърляния за актуалността и възрастта им могат спокойно да потънат някъде в калта под краката на феновете. Безспорно вокалната мощ на Coverdale намалява с годините - времето не прощава, но пък емоционалният заряд не е мръднал и новите парчета, които бяха изпълнени на живо, не оставиха никого безразличен: "Hey You (You Make Me Rock)", "Trouble Is Your Middle Name" и "Shut Up & Kiss Me" накараха присъстващите да пляскат и подскачат, а заразителните рефрени се припяваха с лекота.

   Трябва да се отбележи и видимо нестихващата физическа енергия, която блика от неуморния фронтмен. След като през 2017 г. Coverdale се подложи на операция за подмяна на коленните стави с изкуствени, младежкият живец се е завърнал в стъпката му и 67-годишната легенда не оставя пусто кътче на сцената. Да живее съвременната медицина!

   Както можеше да се очаква, акценти в изпълнението на WHITESNAKE бяха вечните им хитове отпреди 1987 г. "Love Ain't No Stranger" бе първият повод цялата публика да извиси гласове. В баладата "Ain't No Love in the Heart of the City" Coverdale сластно простена "О, България!", а когато притисна нашия трибагреник към сърцето си, аплодисментите не закъсняха. "Is This Love" вдъхнови десетки двойки да се прегърнат и да затанцуват блус, а сред тях имаше и такива, които са били само искри в очите на родителите си, когато песента е властвала в световните класации.

   Въпреки че Coverdale царуваше на сцената, време за изява бе отредено и на двамата виртуозни китаристи, Reb Beach и Joel Hoekstra, които кръстосаха китари в дуел. Легендарният барабанист Tommy Aldrige пък се развихри в почти 4-минутно барабанно соло, в чийто край налагаше чинелите с юмруци.

   Паузата преди биса бе пренебрежимо кратка, а в "Still of the Night" Coverdale отново отприщи цялата си мощ. На сбогуване се обърна към феновете си: "Благодаря ви за гостоприемството! Пазете се, бъдете щастливи и не позволявайте на никого да всява страх у вас!". Някои присъстващи изказаха недоволство от привидно краткото изпълнение на WHITESNAKE - само час и 15 минути - но такава е програмата за цялото настоящо турне на групата. Песните се преливаха една в друга почти без почивка и сетът бе стегнат, енергичен и наситен. За финал в нощното небе лумнаха фойерверки, които оповестиха края на една вълнуваща и паметна вечер в компанията на живите легенди на рока.

Сетлист на WHITESNAKE:
01. Bad Boys
02. Slide It In
03. Love Ain't No Stranger
04. Hey You (You Make Me Rock)
05. Slow an'Easy
06. Ain't No Love in the Heart of the City
07. Trouble Is Your Middle Name
-- Guitar Duel (Reb Beach & Joel Hoekstra)
08. Shut Up & Kiss Me
-- Drum Solo (Tommy Aldridge)
09. Is This Love
10. Give Me All Your Love
11. Here I Go Again
Бис:
12. Still of the Night

   Третото издание на "Hills of Rock" върви към края си, а в днешния трети ден остава да се срещнем на живо със SINHERESY, ROYAL REPUBLIC, AMARANTHE, CHILDREN OF BODOM и хедлайнерите GARBAGE, както и още близо дузина местни и чужди банди, много от които - с дамско присъствие. Екипът на WeRock.bg ще бъде на мястото на събитието, за да ви направи отново съпричастни на атмосферата и преживяванията по време на фестивала.

Текст: Florimel, Гергана Стойчева - Nousha
Снимки: Станимир Сребър

 

   В галериите ни, чрез връзките по-долу, може да разгледате десетки снимки от втория ден на "Hills of Rock 2019":

 


whitesnake



Коментари   (27)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


123 3.07.2019 18:48:50 отговори + 2 0
Lord of the lost не са свирили Doomsday disco, сетлистът не е коректен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

123 5.07.2019 01:26:52 + 1 0
Но пък свириха Six Feet Underground, която липсва в посочения сетлист... Беше след Dry The Rain Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

300iq 1.07.2019 14:45:23 отговори + 19 2
Според мен истинските хедлайнъри са били Конкурент. Какви са тия Whitesnake, кой е този Ronnie Romero? Емил Анчев и Явор Недев (най-великият китарист на планетата, а и извън нея) са номер едно с вечни хитове като "Ти си моя, аз съм твоя (вечен конкурент)" и супер-якия кавър на Миро - 'Губя контрол'. Който ги е гледал, вероятно е бил като богопомазан. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bai_Dobri 1.07.2019 12:22:05 отговори + 16 4
Странно, доста хора се оплакаха от "краткия" сетлист на Уайтснейк, но никой не се замисля, че нямаше никакви речи, заигравки и бис-паузи, ако дядо Дейв беше се разприказвал със същия брой песни концерта отиваше над час и половина и нямаше да има мрънкане.
Иначе относно бандите - евала на Ковърдейл, че още се държи, но младостта си е младост и Рони Ромеро пя като звяр, поне за мен той беше човекът на вечерта. Вокалът на Бонфайър също беше изключително стабилен, има кой да продължи делото на динозаврите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 1.07.2019 16:37:02 + 7 5
Да, но за сметката на това е имало сумати време малоумни сола. Те се правят, ако свириш два часа и половина, а не час и 10 мин и 15-20 от тях да са ти сола. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дайте ден 3 1.07.2019 08:53:59 отговори + 1 6
Качете най- сетне материал от третия ден! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хахо 1.07.2019 09:52:20 + 5 0
"най-сетне"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 1.07.2019 04:48:27 отговори + 12 11
Този е пълен провал отвеченад10 години. Ама кой има уши в БГ. Гарбидж били смотани. Ковърдейл велик. Тук в тази страна да не се раждат хората без уши?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 1.07.2019 10:49:00 + 9 6
Ти в кой клас си? Или още си в предучилищна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 1.07.2019 11:40:37 + 8 9
на повечето хора мозъчното развитие е паузирало някъде 85-та Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Snake 30.06.2019 23:31:53 отговори + 10 15
Велико изпълнение за пореден път от Дейвид и компания.. за мен откритието на тазгодишното издание на фестивала са Lord of the Lost... Уникално изпълнение....Дано догодина са още по-силни групите..Я Слипнот, я нещо друго.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пърленка-2лв. 30.06.2019 21:49:33 отговори + 11 16
Хедлайнерът на целия фестивал, беше вчера и се казваше BRKOVI. Поздрав за всички, които бяха там с Novi Bon Jovi! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петърчо 30.06.2019 14:56:15 отговори + 13 1
Каква е официалната бройка на посетилите втория ден ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 30.06.2019 18:45:39 + 9 7
2863 а Фънки, Амебата и Кмета + сичките от кетъринга (ден година храни, ама таз ма не много). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.06.2019 14:56:00 отговори + 12 19
Дейвид Ковърдейл както винаги звучеше невероятно! За жалост трудно успях да се насладя на концертите (или да ги видя) заради всички комари, които явно се опитваха да ме изядат. Обикалях от единия край на терена до другия, колкото да не се застоявам на едно място. Миналата година беше същата история, а тогава присъствах на трите дена почти през цялото време! Догодина ако не дойдат отново групи от ранга на Уайтснейк, Мейдън, Прийст или Сабатон, сериозно ще се замисля дали си заслужава жертвата. Кара ме да се чудя как музикантите оцеляват на сцената в такива нечовешки условия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.06.2019 14:56:36 + 4 7
П.С. Защо няма снимките от концерта на Уайтснейк? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............ 30.06.2019 15:14:03 + 20 15
Ти на природата "нечовешки условия" ли й викаш? Лятото винаги има комари и ако не си запознат - в горещ град като Пловдив е нормало да има комари. Има жега, има река, гребен канал, комарите ги обичат. Ти се радвай, че тая година няма бум на миризливки та те да те налазят и изядат. Л***о с л*****то ти мрънкащо. Чак жертва се изкара. Мен що не ме "изядоха"? Може би защото се движих и куфях. Явно само умрелите риби, дето не мръдват през цялото време ги налазват гадините.
Евала за Snake, но не, много хора не искат едни и същи групи всяка година. Това, че докараха Disturbed беше манна небесна за много от феновете. А ти си продължавай да мрънкаш, няма проблеми. Такива като тебе винаги ще има.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.06.2019 15:33:11 + 13 15
Не се оплаквам от "природата", а от неподходящото място за провеждане на фестивал - в близост до река при това. Това не е място, на което да стоиш вечерно време, особено ако си такъв деликатес за комарите (които между другото могат да разнасят и болести). Дай да организираме фестивал по средата на някоя гора тогава, щом "природата" не е такъв проблем. Хем ще ни излезе по-евтино. Голяма работа, че хората ще започнат да се оплакват как Баба Меца и Кумчо Вълчо са се опитали да се навечерят с тях - щом са закупили билети, значи нямат правото да мрънкат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............ 30.06.2019 15:40:18 + 20 11
Да, някой комар ще те ухапе, после ще ухапе друг и ще го заради с хроничната тъпота и инфатилщината на анти-шушона. Осъзнай се, "метъл фенче". Като не си доволен, обирай си крушите. И да, имало е концерти в гора! Не ме изядоха мечките от приказките, които четеш. Ти си поредният нещастен мрънкалник, нищо повече. Кат не щеш комари през лятото бягай в Исландия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мах 30.06.2019 16:46:52 + 11 10
Евала Терлик, добре го каза, а относно това недоразумение, което дава ъкъли, такива винаги ще има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 30.06.2019 16:59:36 + 17 8
То може да се понапръска против комари преди концерта, ама кой ще ти дава пари за някакви си 20 000 души. Да ги ядат комарите, да подхранят животинките, хем по-еко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тц, тц, мрън мрън 30.06.2019 14:54:22 отговори + 22 13
За група Хедлайнер трябва да са повече ot 12 и сет от час и 15 минути. По толкова могат да свирят групите преди хедлайнера, но не и самият хедлайнер за деня. За справка: Disturbed забиха 18! Това, че Ковърдейл вече не може си е друга работа, но човек трябва да знае кога да спре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Hero 30.06.2019 15:05:32 + 10 13
"трябва", "по толкова могат"...
Ти заповеди ли даваш и последна инстанция ли си? Ковърдейл, Амебата и кмета на Пловдив знаят ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.06.2019 15:07:12 + 25 9
Че може да спре да изнася концерти - може. Че може да спре да записва нови албуми - може. Че може да се пенсионира - може. Парите надали ще му свършат току така и ще си живее охолен живот. Прави го заради феновете, въпреки възрастта си и проблемите, които изпитва. Нека не забравяме, че това е мъж на 67 години, който дава всичко от себе си! Преди 20 години, когато е бил на възрастта на която са членовете на Дистърбд в момента, сигурно щеше да забие и той 18 песни и да звучи толкова добре, колкото на дисковете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тц, тц, мрън мрън 30.06.2019 14:45:27 отговори + 20 9
"Цели 12" песни от Whitesnake? Eвалата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hero 30.06.2019 14:49:57 + 13 11
Това е фестивален сет. Ти колко искаш? А и песните на Уайтснейк не са много кратки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 1.07.2019 16:40:36 + 6 4
Абе не са и много дълги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".