HOLLYWOOD UNDEAD пристигат в България утре

25 юни 2018, 13:58 ч. 1578 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:


HOLLYWOOD UNDEAD ще разтърсят зала Универсиада на 26 юни! Европейското турне на групата преминава с изключителен успех! Прочути с взривяващите си изпълнения на живо, HOLLYWOOD UNDEAD разпродават концертите си по целия свят. Специални гости на дългоочакванoто им шоу в София ще са финландската банда BLIND CHANNEL. Те са една от най-успешните и модерни рок групи във Финландия. Популярното радио YleX описва бандата като „най-дивата и изпълнена със страст група във Финландия“.

В деня на концерта, вратите на зала Универсиада ще бъдат отворени за посетителите в 18:30 часа. Малко преди да излязат на сцената, HOLLYWOOD UNDEAD ще се срещнат лично с 10 от най-големите си български фена в бекстейдж зоната за автографи и снимки с тях.

На концерта си в София HOLLYWOOD UNDEAD ще изпълнят както едни от най-големите им хитове, така и песни от последния им албум “Five”.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в мрежите на Eventim и Ticketpro, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 25.06.2018 15:35:34 отговори + 3 4
Откога не съм ходил на цирк... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".