HOLLYWOOD VAMPIRES пуснаха лайв видео към новата песен "The Boogieman Surprise"

17 май 2019, 17:54 ч. 603 / 4 0
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн концертното видео към новата песен на HOLLYWOOD VAMPIRES "The Boogieman Surprise". Кадрите са заснети наскоро в "Greek Theatre", Лос Анджелис.

   Супергрупата с участието на шок-рок легендата Alice Cooper, китариста на AEROSMITH Joe Perry и актьора Джони Деп изпълнява парчето от 2018-а насам, като то ще бъде включено в предстоящия да излезе на 21 юни албум "Rise".

   Както ви съобщихме, за разлика от дебюта новият диск ще включва предимно авторски песни, но формацията няма да изостави напълно първоначалната си мисия и добавя и няколко кавъра - на David Bowie, JIM CARROLL BAND и Johnny Thunders

 

 

още за:

Hollywood Vampires


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".