HOLLYWOOD VAMPIRES работят по първи албум с изцяло авторски материал

15 фев 2018, 23:17 ч. 1050 / 4 0
пред./следв.

   Супергрупата HOLLYWOOD VAMPIRES, в която участват шок-рок легендата Alice Cooper, китаристът на AEROSMITH Joe Perry и актьорът Джони Деп, вече работи по първия си албум с изцяло авторски материал и втори в дискографията ѝ. 

   Преди триото да влезе в студио му предстоят поредица концерти в Америка и Европа. По някое време през лятото HOLLYWOOD VAMPIRES ще започнат записи. Според Cooper, и тримата нямат търпение това да се случи. Деп се е снимал пет филма през миналата година, за да може да посвети по-голямата част от тази на бандата.

   В едноименния дебют на "Вампирите", в който има и доста кавъри, участват доста именити гости - Paul McCartney, Robby Krieger, Orianthi, Dave Grohl, Christopher Lee, Slash, Brian Johnson, Joe Walsh, Perry Farrell и др.

 

още за:

Hollywood Vampires


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".