HOLY MOSES ще прекратят съществуването си след следващия си албум и прощално турне

3 ное 2022, 08:03 ч. 679 / 6 5
пред./следв.

   През миналия месец ви съобщихме, че германските траш метъл ветерани HOLY MOSES подписаха с лейбъла "Fireflash Records", поделение на "Atomic Fire Records" - компанията, основана през 2021 г. от бившия директор на "Nuclear Blast" Markus Staiger.

   Сега групата обяви, че новият ѝ, 12-и студиен албум, който ще излезе през 2023 г., ще бъде и последен в нейната история. Той ще носи заглавието "Invisible Queen". През месец май догодина започва и прощалното турне, с което групата ще си вземе сбогом с феновете. Първите обявени дати са до септември и включват Германия, Белгия, Чехия и Словакия. Предстои обявяването на още концерти.

 

holy moses

още за:

Holy Moses


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 3.11.2022 23:07:55 отговори + 3 0
Голяма група... Музиката им ще се помни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Krindo 3.11.2022 12:23:28 отговори + 7 0
Хем съм радостен, хем ми е тъжно.... Не обичам "последен" и "прощално". Но ги чакам с нетърпение. Май ще се ходи до Белгия на Huginns Awakening Fest VII. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 3.11.2022 18:04:27 + 8 0
Хей,една идея от мен.Ти държеше единственият фен клуб на Holy Moses и на Temple of the Absurd,а и си близък със Сабина...Та защо не съдействаш за един техен концерт в България или пък ти да го организираш...Иначе влиянието на Сабина в метъл сцената е огромно.А ЗА НЕЙНИЯТ ПРИНОС В "НАРОЯВАНЕТО" НА ЖЕНИ ВОКАЛИСТИ И ТО В НАЙ-ЕКСТРЕМНИТЕ ПОД СТИЛОВЕ НА МЕТЪЛ МУЗИКАТА Е НЕОСПОРИМ ФАКТ...И албума ще е БРУТАЛЕН... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rthb 3.11.2022 10:47:48 отговори + 6 0
Здраво оре Сабинка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 3.11.2022 10:14:57 отговори + 8 1
Единствената група с женски вокал, която някога ми е харесвала. Ще оставят следа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".